Sammanfattning Malmö och Örkelljunga

Fredag Vi åker från Krokek vid 9.30, stannade vid Dormy och köpte present till pappa sen vidare mot Malmö. Bilresan var seg, många stopp på macker blev det. Och straxt efter Helsingborg hamnade vi i värsta längsta bilkön. Satt i den i säkert 40 minuter men sen när vi väl kom ur den så gick det snabbt att komma till hotellet. Som förövrigt låg precis vid Burlövs Golfklubb, alltså nära där vi bodde när vi va på konfirmations-lägret.

Vi checkade in, vilade lite och sen fixade vi oss och åkte till min faster. Åkte till hennes lägenhet och snackade lite. Sen åkte vi in till city, letade reda på Pizza Hut och tog en varsinn pizza.
Sen gick vi vidare ut på stan, elr marknaden. Det va mest mat och så, ett tivoli och lite andra aktiviteter. Gick runt där lite och sen åkte vi hem, tog det lugnt och somnade nästan direkt.

Lördagen Sov inte så bra under natten, sängen va stenhård. Men iaf, sen fixade vi oss och checkade ut. Hämtade Lena och åkte mot Örkelljunga. Vi fastnade i samma bilkö IGEN!
När vi kom till Örkelljunga stannade vi vid Coop Extra och sen åkte vi till Greta som fyllde  85. Där väntade farmor, farfar, Ivor, Kenneth och Eva. Har förresten nt träffat Greta på typ 8 år så det va kul! :)
Sen åkte vi till hembyggsgården där kalaset hölls. Där väntade typ 40 pers som man va tvungen att gå runt att hälsa på. Hade ingen aning om vem av dom va i början och det kändes lite konstigt men sen när man fick reda på hur alla va släkt med en så vare rätt roligt. Hade några pysslingar där, två babys som va jättegulliga! :D
Va jätteroligt att träffa allihop! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0