Tjörn dag 5

10:40 Onsdagen

Har inte orkat skriva på några dar. Har gjort ganska mkt och inte haft nån som helst energi till att sätta mig vid datan. Måndagen: Vi kom iväg till Göteborg kl. 12:30 men av olika anledningar kom vi inte till Liseberg förns halv fyra. Men vi hann åka i fem timmar iaf eftersom vi hoppade att kolla på Lotta på Liseberg. Åkte flumeride enmassa gånger och Lisebergsbanan typ fem gånger. Är seriöst beroende av den. Åkte enmassa annat också då men inte lika många gånger.


Vi åkte från Göteborg kl. 9 och kom till Kållekärr fem i tio. Då hade pizzerian stängt så vi fick åka tbx över till Stenungsund och leta efter nåt annat som va öppet eftersom vi behövde något att äta. Tillslut hittade vi en OKQ8-mack som va öppen. Tyckte så synd om hon som jobbade , hon va ensam och så kom vi åtta in och köpte mat. Hon hade bara en grill också så det tog ett tag. Sen åkte vi hem och sov.

Tisdagen: Vid lunch åkte vi till stranden i Rönnäng. Det va ganska varmt igår så man kunde pressa men hade ingen ro till det. Och svinkallt vare i vattnet. Gick i till låren men tänkte inte plåga mig mer än så. Finner ingen mening med att dopa sig en gång och sen gå upp direkt. Ska man bada så ska man kunna va i vattnet ett tag.

Sen åkte vi och letade efter en minigolf men hittade den inte så vi åkte till affären och handlade istället och sen åkte vi hem och vilade lite och sen började laga mat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0