Lägret del 2/4

Puttin elr nåt hette den. Torsdagen
Vi började dagen med att mocka skit på dom små hagarna vid savannen. Det va inte så jättekul men sen fick vi en rundtur i stallet där kamelerna och dom andra djuren står. När vi va klara tog dom ut en kamel som vi fick klappa. ;)
Sen gick vi tillbaks till FoU ett tag innan vi åkte till kyrkan och tränade inför konfirmationen. Tränade mest på själva gudstjänsten. Efteråt va alla bilar fulla så Denice och jag gick en bit tills dom hade lämnat av dom andra. Hann en ganska bra bit faktiskt.

Efter det grillade vi korv, sen blev det höghöjdsbanan. Jag körde inte, det va ju hur högt som helst! Men många andra gjorde det. Och dom fick rätt mkt publik. ;) Det va lite roligt när Jennifer körde. Hon satsade på 10-metersbanan och efter ett tag stannade hon upp för hon vågade inte använda lianen så hon stog där ett bra tag men när hon väl vågade så klappade dom nere på marken händerna. ;)

Sen gick vi tbx till FoU för att vänta på bussen som skulle ta oss runt safariparken. Har nt åkt där på flera år så det va kul, eftersom man fick guidening också. När vi kom tbx fick vi fritid i djurparken. Vi kollade bl.a. på tigrarna, vildhundarna och sälarna men sen blev det att gå tillbaks och äta. Spaghetti och köttfärsås, det va gott men starkt. Sen körde vi karaoke på gustavs data. Kul vare!

Dagen avslutades sen med andakt i kolmårdskyrkan. :)

Mocka skit!Puttin elr nåt hette den.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0