Första riktiga skoldagen.

Skrev aldrig nåt igår så här kommer det:

Gick 9-15, seegt. Men iaf.

Klasstid Fick våra scheman igår. Stod att jag skulle ha träslöjd så jag ba wtf ?! men jag hade hemkunskap sen så det löste sig. Och sen fick vi reda på att vi i den snabba gruppen ska ha Hansson istället för Kryger.
NO Gick igenom vad vi ska göra under läsåret. Och vi ska börja med fysik >.< JAG HATAR FYSIK!!! Ännu värre är att vi kommer ha det i typ en och en halv period bara för att vi har teknik två av lektionerna dom första åtta veckorna.
SO Vi hade "överbetygsträning" elr vad man ska säga. Man skulle typ skriva upp det bra med att bo i en stor stad och att bo i en liten stad / på landsbyggden. Även om man såg fler fördelar med att bo i en liten stad av dom vi skrev upp på tavlan så känner jag att jag kommer hamna inne i norrköping senare. Jag hatar kolmården, finns inte ett skit att göra här.
Lunch Pyttipanna, äckligt som vanligt.
Matte Vi fick tbx mattediagnoserna. Hade 27 av 30, nöjd även om jag gjorde några slarvfel. Sen valde vi böcker, typ alla valde den svåra. Får se hur det går ;P
Hemkunskap Trodde vi skulle börja med teori men vi fick göra tigermuffins. Rätt gott faktiskt.

Hellouu!

Ville bara säga till dig Denice att det är jättekul att du har börjat börjat blogga. Och om du nu läser detta så är du väl min enda läsare. x )

Idag har det inte hänt ett skit. Mamma och Pappa åkte och spelade golf men eftersom jag åkt på en dunder-förkylning som alla andra från vårt resesällskap så hade jag ingen ork att hänga med. Mår dock bättre nu så kan gå till skolan. =)

Btw, en av våra nymfparakiter Hugo-Lina har dött. ;/ Matilda gick ner i källaren och då låg hon död där. Aja sånt händer.

Imorn är första normala dan i skolan. Börjar 9 och går till 15.05 tror jag.

Sitter och gör en lista på låtar som påminner mig om dom två bästa veckorna i mitt liv (cypern) just nu så tänkte dela med mig av den senare.

Sista försöket

Efter oändliga försök att skriva blogg både här och på bloggspace så tänkte jag göra ett sista (?) försök här. Så enjoy elr nåt. ;-)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0