2009 är snart här !

Cirka en timme och en kvart kvar tills man måste skriva 2009 efter allt. Kmr ta ett tag innan man vänjer sig.

Tänkte göra en lista över band/artister som jag "upptäckt" 2008.

Jonas Brothers
Demi Lovato
Selena Gomez (Ok, hon är främst skådespelerska men hon sjunger också)
Kevin :P
Miley Cyrus
Jordin Sparks
David Archuleta
Taylor Swift
Kate Voegele

aja, finns säkert fler men ingen jag kmr på just nu.

Utkast: Tänkte göra ...

Tänkte göra en snabb sammanfattning av 2008. Okejj, det hände inte så mkt på våren, början av sommaren men sen hände litegrann.


Jennie och Lollos födelsedagsfest.
Lollo och Jennifers försenade födelsedagsfest i Januari.
Bowling och statsvandring.
Bowling och statsvandring (Friluftsdag) med Elin och Erica. Tror vi såg rätt töntiga ut när vi gick omkring med en karta på stan x)
IFK Norrköping - Djurgården
2008 var året då IFK började spela i Allsvenskan igen efter 5 år i Superettan och dom hann också åka ur... Jippie ! Elr inte. Jag var nt på så många matcher iår jämfört med ifjol.

Den tråkigaste händelsen 2008, TH-konserten blev inställd. :/
Footloose
Och en av dom roligaste, Footloose på Intiman i Sthlm med Peter Johansson, Måns Zelmerlöw, Anna Sahlin och Robert Carlsson. <3
Ola
Olasignering med Lollo, Jennifer och Jessica. =)

En av dom sista skoldagarna av 7:an spenderades i Bodaviken, där vi hade asroligt.
Skolavslutning.
Jag och Denice på skolavslutningen.
Midsommarafton.
Midsommarafton firade vi både hemma hos Mats och Annika och som VIP-gäster på min grannes bands spelning. Dom var riktigt stora för några årtionden sen x)

Peter Johansson och hans kusin Mathilda Hanssons konsert i S:t Anna kyrka <3
Tjörn 25/7 - 29/5

                                             Rönnäng(tror jag)         Strand utanför Skärhamn
Cypern, Ayia Napa 4/8-18/8



Kvällstrött

´Tänkte skriva ett inlägg när jag kom hem från stan men jag jag läste ut När jag hör din röst och somnade i två timmar.

Men iaf, jag och syrran åkte in till stan vid 10 imorse. GIck runt och kollade typ överallt, men hittade inte så mkt. Det var skönare att gå idag när det inte var fullproppat med folk. Köpte iaf en grå långärmad med trycket "Love the earth!" på New Yorker, för 29 kr. x) Nej men den frågan är viktig för mig, vad ska man göra för att rädda jorden? Därför vill jag visa att jag bryr mig. Köpte också ett mascara, Great Lash (rosa och grön) från Maybelline. Gick till alla affärer som kunde tänkas sälja Mascara och kollade men köpte det inte för det var så dyrt. Men så gick jag till H&M där jag vet att jag köpt ett tidigare och där kostade det bara 60 spänn.

Sen åt vi lite på Mc Donalds och efter ett tag hade pappa slutat så han skjutsade hem oss.

Btw, igår kväll började jag läsa slutet av När jag hör din röst. BIG mistake! Jag kunde inte lägga ifrån mig boken och somnade inte förns runt 1. Men ändå var boken inte utläst. Men nu är den det och jag kan äntligen börja på Ljudet av ditt hjärta. Men kanske var det bra att jag läste så länge för jag kommer nog inte kunna somna tidigt ikväll och då kmr jag orka va uppe länge imorn. Har riktiga problem med nyårsafton för jag är så sjukt kvällstrött. 

Ta hand om er/amanda 

Om Julhelgen =)

På julafton var vi här hemma och farmor,farfar och mormor kom. Lite smått långtråkigt men ändå mysigt. Pappa åkte och extraknäckte som tomte så då passade jag på att gå upp och kolla på Laguna Beach. Kände mig lite smått osocial då.

Men iaf, fick enmassa fina julklappar. Fick bl.a. Darins nya skiva, OTH säsong 3, Ljudet av ditt hjärta(3:e delen av Twilight), TH-dvd:n , pengar och mera.

På juldagen åkte vi som alltid in till farmor och farfar och käkade julmat en gång till. Blev rätt långtråkigt där också, elr ja tills vi hittade några fotoalbum med kort från när vi var små. Gud vad vi skrattade ! x)


Undervattenskamerabilder från Cypern

Fick precis mina bilder från undervattenskameran. Känns lite konstigt att få dom nu dels för att

a) Tog korten för 4 månader sedan.

b) Korten är från Cypern och där vare typ 35 grader varmt och när man kollar tbx nu dan innan julafton längtar man tbx sjukt mkt.

Anledningen till att jag hade en undervattenskamera är att pappa köpte lotter ombord på flygplanet ner till Cypern och vann då 2 st. x) Fast min syrra har roligare bilder för hon har från vårat sjögräskrig. Otroligt oseriöst men sjukt roligt.

Lägger in några av dom här , har tyvärr ingen scanner som fungerar så det är inte bästa kvalitén men men...

Egopic under water x)ChristofferMammi ;)SyrranMum and Dad ;PJag och Mamma

I will remember you

Alla borde ta sig tid att lyssna på denna underbara låt . I Will Remember You - Ryan Cabrera

Laguna Beach m.m.

Har varit rätt dålig på att uppdatera dom senaste dagarna men har helt enkelt inte orkat.
Hade tid hos tandläkaren imorse kl. 7.10 så det blev att gå upp kl. 6. Man var ju bara lagom trött då.

Sen har jag bara slappat idag, sett lite av "Another Cinderella Story" med Selena Gomez <3 och Drew Seeley den verkade jättebra men hann tyvärr inte se klart den.
Har också kollat på några avsnitt av "The secret life of the american teenager" älskar den serien och var så nyfiken att jag inte kunde vänta tills på måndag för att se nästa avsnitt.
Har också börjat kolla på Laguna Beach. Vet att jag är sjukt efter men igår vare det avsnittet på One Tree Hill då Stephen Colleti började va me så jag var liksom tvungen att kolla på några avsnitt med snyggingen.

Asså jag kan inte förstå att det är julafton imorn. Det är sjukt, solen har lyst idag och även om det är kallt känns det snarare som vår än vinter. Mkt pga snöbristen.

Fluumm

Kvällen har vart jätteflumm, är astrött så garvar åt allt. Familjen Lahti är här och vi var uppe i affären och köpte godis och mamma som aldrig kan ta nåt seriöst köpte löständer i en sån där automat. x) Och så har jag klått dom i Guitar Hero (Y)

Imorn äre idolsignering inne i stan =) Trodde först att det bara var Kevin och Alice men så fick jag se att Robin också är med så blev jätteglad =D.

Orkar nt skriva mer så hejdå.


kommentera mera

Asså det är tillåtet att kommentera ;P

Eddie


Eddie och hans kompis grisen.

Han ska helst vara där allt händer, som här när vi julpyntade.

Han är våran lilla bebis.

Sööötoo . =)<3


Decode - Paramore

Lyssna på denna underbara låt från Twilight . . .

Min första jullovsdag...

Idag har varit en riktig slappdag, hade sovmorgon men jag kan inte sova länge på morgonen så jag vaknade runt 8. Har gjort enmassa onödiga saker, kollat på OTH, suttit vid datan, kommit på hur man lägger in Youtube-klipp på bloggen (Applåder till mig (a) ) men har också gjort lite nytta. Var ute med Ozzy och så har jag städat rummet.

Har också lyckats få min tandställning att lossna. Eller det är typ ståltråden som håller fast bågen i gommen som lossnat. Får ringa tandläkaren på måndag, hoppas dom har öppet bara.

För att sprida lite julkänslor lägger jag in min favvo-jullåt. All I want for christmas - Mariah Carey.
Några stycken sjöng solo på den på Lucian och i andra föreställning skulle vi fixa en överraskning till David, alla sjöng med i sista refrängen men han märkte det inte ens. Han bah "Jag tyckte väl att det lät starkare" x)


Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin =)

Broken Strings

Underbar låt som jag drogat hela dagen. . . ¨

Om onsdagen

Först vare skola, Volleybollturnéring.  Tråkigt att kolla på, man ville bara springa ner och va me, men det kmr nog fler chanser. Sen hem och ta det lugnt ett tag. Sen åkte vi och lämnade syrran på fiolen och sen till Maxihuset. Köpte ett par jeans och en grå hoodie på Cubus.

Vi gick in och lyssnade lite och det lät riktigt bra. =) Hoppas hon bestämmer sig för att inte hoppa av.

Vet inte vad jag ska skriva så hejdå.

Pluggis

Kom nyss hem från skolan, äntligen jullov !! :D Fick betygen också, fick två väldigt oväntade VGn så det var kul =)

Bild - G
Engelska - VG
Fysik - VG      (Väldigt oväntat)
Historia - VG
Idrott och Hälsa - G
Matematik - VG
Moderna språk, språkval, spanska - G
Samhällskunskap - VG
Slöjd - VG     (Sjuuuukt oväntat =O)
Svenska - VG
Teknik - MVG

Sista skoldagen

Idag är sista skoldagen då sen äre JULLOV !!! :D

Vi har bara lektioner till kl. 13.05 (Syslöjd, Bild och Spanska) Sen efter det blire att gå till cafét och käka korv och så mysa lite. Och sen får vi ju betygen idag. Jippie!! =D

Men hinner inte skriva mer nu, måste hoppa in i duschen så jag skriver om gårdagen när jag kommer hem.

VG i svenska

Skoldagen var ganska slapp idag. Hade matte, sen håltimme men använde den som a-tid. Sen SO, körde mormorsleken men den spårade ut som vanligt. Sen vare lunch, livskunskap och svenska. Fick VG i svenska =) Trodde jag inte så jag är jätteglad.
Sen blev spanskan inställd så vi fick gå hem istället.

Imorn är Volleybollturnering men kan tyvärr inte va med för jag lyckades sparka i ett skåp igår och nu är min fot helt blå och det gör asont när jag går. Så jag får va publik elr nåt.

Konfa

Kom hem från Orrekulla för ett tag sen.

Vi hade jättekul, både på konfan och svenska kyrkans unga.
Först lekte vi med Gustav. Först typ polis och demostranter. Man skulle ligga i en hög på golvet och så skulle en dra ut den, lite weird men ja...
Sen körde vi en annan lek. En började i mitten och gick och satt sig i nåns knä och sa; "Älskling,Älskling älskar du mig så le." Då skulle den andra svara "Älskling, Älskling jag älskar dig men jag kan inte le" utan att le för gjorde man det så fick man ställa sig i mitten. 

Fan när Jonte skulle säga till Ludde såg det ut som om han skulle sätta på honom och när Gustav skulle säga till Linda välte han nästan stolen x)

Iaf, sen åt vi julbord och sen lekte vi igen. 

Sen tog vi det lugnt ett tag innan det var dags för mässa och sen åt vi tårta. =) 

 

Betyg och sånt...

Tänkte uppdatera lite om vad som hänt dom senaste dagarna.

I fredags vare då dags för lucian. Vi gjorde 3 föreställningar på förmiddagen. Den första gick skit men dom andra två gick lite bättre. Sen tillbaks till lektionerna tills kl. 13.55 då vi slutade för dagen. Istället för att gå hem gick jag till A-huset där jag spenderade dom kommande 4 timmarna tills det blev dags för föreställningen för familj och syskon.

Efter det blev det hem och äta, sen kolla på idol-finalen. Kevin förtjänade verkligen att vinna. <3 :D

I lördags blev det mest att slappa. Gick upp till affären och när vi gick tbx såg vi att nåt inte stod rätt till en bit bort. Det brann! Jag kände direkt att det var uttersbergsstallet och ja, jag hade rätt. Som tur var va fåren ute så inget dog. Eftersom att stallet är eller ja var så fallfärdigt lät dom det brinna ner till grunden. Känns jobbigt, har endel minnen därifrån...

Iaf, idag har det inte hänt så mkt. Kollat på One Tree Hill och Gossip Girl.

Imorn blire skola igen. Sista veckan =) Går bara till torsdag kl.3 så det blir en soft vecka + att vi har Volleyboll-turnering hela onsdagen. Ser fram emot att gå på jullov och få alla betygen även om jag vet många av dom redan.

Mina betyg (som jag vet)
Matte: VG
Historia: VG
Samhällskunskap: VG
Teknik:  MVG (Fråga mig inte hur det gick till x) )
Engelska: VG
Spanska: G (starkt)
Bild: G (starkt)

Dom två G:na jag har kommer jag troligtvis höjja nästa termin.


Kevin - Idol 2008

GRATTIS KEVIN !!! <3 Du förtjänade verkligen att vinna, det ska du ha klart för dig. 3 helt felfria sångnr.
Tack för den här tiden. <3

Missade Darin . . . IGEN

Skit! Darin uppträdde och signerade på Lindén idag. Hade det inte varit för att jag pluggade engelska imorse hade jag gått ut och hämtat NT och hade då kunnat åka in och se honom.

Det värsta är att han var i Norrköping för bara några veckors sedan och signerade på Media Markt men då vare gudstjänst så jag missade det då också. Bara min vanliga otur antar jag.
 Darin Zanyar <3

Kom på en till sak; Nick Jonas hund är typ sötast i världen och det läskiga är att jag drömde natten innan jag fick reda på att han fått en hund i födelsedagspresent att jag fick en hund som hette Elvis.
Nick och Elvis

Glad =)

Kom nyss hem från skolan och är jätteglad. Dels för att jag fick alla rätt på första delen av engelskaprovet så har jag inte många fel på andra delen får jag VG på provet och troligtvis också VG i betyg.
Sen så diskuterade vi min teknik-uppsats och den var godkänt så jag höjer mitt betyg ett snäpp. Alltså till MVG. Vet att det blir assvårt att hålla det betyget sen i 9:an men är happyface iaf. =)

Nu blire att kolla på One Tree Hill och sen plugga ihjäl mig till Samhällskunskapsprovet vi har imorn. Önska mig lycka till!

Jippie!

Nu fungerar internet på min dator PÅ RIKTIGT! Jippie :D

RSS 2.0