Underbara Peter Johansson! =D

Nästan Himmelen - Peter Johansson & Mathilda Hansson
 
Filmat av mig, suddigt och skakigt men mkt bra ljud. Från deras sommarkonsert i S:t Anna kyrka 18:e Juli 2008.
The show must go on - Peter Johansson, Mazz Murray & Kerrie Ellis.

Från Champions of rock.
Champions of rock

Har ingen aning om hur ljudet är för den här videon måste ha kommit ut idag. Men Peter sjunger denna låt så totally amazing så jag var tvungen.

Skola och konfirmation

Idag har vart en riktigt skön dag ,som alla måndagar. Har bara 4 lektioner så ja. . .
Jag och Linda snackade enmassa om Champions of rock. =)

Efter skolan vare konfirmation och idag handlade det om Guds tio bud och vi kollade på en liten del av filmen "In the beginning(stavning?)" och sen delade vi upp oss i grupper och fick göra kollage om ett visst bud. Vi fick "Du ska inte missbruka Herren,din guds,namn." Det var hur svårt som helst, det blev mest om missbruk x)
Och så fick vi reda på att vi kanske ska åka till Berlin med SKU(svenska kyrkans unga) Hoppas =)


When you say you love me - David Archuleta <3

Egentligen en Josh Groban-sång.

Kan helt ärligt säga att igår var en av dom bästa kvällarna i mitt liv.

Som rubriken säger så var det en av dom bästa kvällarna i mitt liv. Peter var underbar, Kerry Ellis var underbar, Muzz Murray var underbar, bandet var underbara och sist men inte minst kören var underbar.

Så jag tänkte sammanfatta föreställningen lite grann;
Akt 1
Dom började med It's a beautiful day som jag faktiskt aldrig hört. Har inte lyssnat på så många av Queens låtar men det lär jag göra nu. ;) Sen körde Muzz Murray One vision. Hon var otrolig. Sen körde Peter 2 låtar och efter det körde Kerry I want to break free. I första akten körde dom lite lugnare och för mig okända låtar men dom avslutade med Bohemian Rhapsody och hela Louis De Geer stod upp. Underbart!
(orkade inte skriva om alla låtarna som ni kanske märkte;P)
Akt 2
I den andra akten var det betydligt mer fart. Dom började med Don't stop me now och dom i raden framför oss(från St:Anna) fick hela publiken att stå upp. Vi stod faktiskt upp under hela akten förutom den delen som handlade om Freddie Mercurys död. Jag satt nästan och grät :/ Jag önskar att jag fötts tidigare och fått vara med om Queen-fenomenet. Dom två sista låtarna var We will rock you och We are the champions. Allsång och mkt känslor.
Så blev det då två extranummer, The show must go on och I want it all.
Efteråt
Jag hade hört att det skulle va en signering så jag lyckades övertala pappa om att vi skulle stanna kvar ett tag. Vi ställde oss och väntade och när pappa var på toa så kmr Peter ut. =) Så då stannade vi kvar så jag fick gå fram. Man släpptes fram en i taget så det blev lite mer personligt. Kan signerade mitt program och min t-shirt jag köpte. Och så fick jag en kram också =)

Tack Peter för att ni valde att göra dom här konserterna <3

Foton
Det var ju som vanligt förbjudet att fota men jag tog ett kort på scenen innan det började. Signeringen

Soft dag

Gud vilken underbar dag. Först åkte vi in till stan och gick på bio och när vi kom hem var det lunch direkt. Efter lunchen hade vi livskunskap (som e väldigt soft eftersom man inte får betyg i det och därför inte behöver anstränga sig särskilt mkt) och sen svenska. Tanja va nt där så vi fick ledigt från spanskan också.

Måndagen

Jag hade inte vart i skolan på en vecka så jag var ganska rädd att jag skulle ligga efter enmassa men det blir nog bra.
Efter skolan gick vi till Orrekulla och hade konfirmation. Vi lekte, pratade, beskrev oss själva och enmassa annat. Sen
hade vi SKU och bakade tårta och snackade. Mysigt =)

När jag kom hem kollade jag på Idrottsgalan. Peter Johansson uppträdde och Jonas Jacobsson fick pris som årets handikapidrottare. =D

Idag ska vi på skolbio, ska se Patrik 1.5 . Jag och några andra har iofs sett den redan med SKU men den är så värd att se igen.

Sjuk

Ja eller jag är jätteförkyld och har ont i huvudet så jag har inte varit i skolan idag och ska va hemma imorn också sen får jag se.

Dagen har varit sjukt långtråkig. Har sett endel avsnitt av One Tree Hill, bla det då Keith blir mördad. Gud så sorgligt det är, han och Karen har precis förlovat sig och ska gifta sig och så ska Keith adoptera Lucas. Usch!

Kram

Äntligen en ny dator.

Fick min nya dator idag. =) Den jag skulle köpt från början var slut så jag fick en annan. Samma märke men annan modell.

Anyway, sitter och kollar på The secret life of the american teenager och borde verkligen ta tag i min svenska-uppgift som ska vara klar imorn. Osynlig för en dag heter den. Man ska skriva om hur det skulle va att vara osynlig och jag har ingen fantasi alls. Hjälp!?

Måndag

Jag uppdaterar inte särskilt mycket just nu av olika anledningar. Men får min nya dator i slutet av veckan så då kmr jag uppdatera mer. Om internet funkar som det inte gör så bra just nu, pga snön tror jag.

En annan anledning är att jag just nu slösar bort slutet av lovet med att se American Idol-repriser hela dagarna. Måste ju eftersom att David Archuleta är med. Jag är helt BEROENDE av honom. x)

Ikväll är det 2 bra serier på tv. Båda på TV400. Först 90210 och efter det The secret life of the american teenager.

Imorn äre levande julkrubba i djurparken, liksom jippie! Det är typ 14 minusgrader liksom jippie igen. Men det är obligatoriskt så vad gör man?

Ny dator

Hej, idag var vi inne en snabbis i stan. Vi beställde en ny bärbar dator som jag ska få. =) Den är blå typ, skitsnygg.
Och så åkte vi och köpte en skrivare också. En som är typ trådlös så man slipper koppla in datan i. Och så har den både skrivare, scanner och kopiator. Love it!

David Archuleta


David sjunger Heaven i American Idol
 
Imagine
 
Hans andra singel, A little too not over you

Skulle kunna lägga in hur många låtar som helst men dom får räcka.

RSS 2.0