Rhodos! :)

Har spelat golf med familjen och Lahtisarna idag. Sen nyss åt vi pizza och snackade lite. Vi har kommit överens om att vi ska till Rhodos nästa år. Sunwing resort Kallithea troligtvis, va där 00 och 02. Älskar det hotellet!

Nu sitter vi och kollar på kort och snackar ännu mer. Orkar inte skriva nåt mer nu så bye!

Battlefield - Jordin Sparks

Min drog-låt just nu, älskar låten älskar Jordin. <3
 

Med Jonas Brothers <3

Honor Society

Don't close the book on me. Publiken är nt lika med som på videon jag har på min iPod men ville lägga ut en med video. Den andra vare bara en bild.
 

Kanske int efullt lika seriös låt ! x) But I love it. Tastes like 'pear'adise.
 

Thanks JB för att ni låtit oss upptäcka ett nytt underbart band. Jason, Alex, Michael och Andrew<3

Otursdag

Idag har endel konstigt hänt mig av nån anledning.

Det började imorse då jag skulle göra mig iordning för att åka till stan med Lollo då jag insåg att mitt bankkort låg i vår bil som mina föräldrar hade till Motala. Så hade typ 80 spänn men fick låna lite av min kära syster så det löste sig.
Iaf, när jag satt här hemma och väntade på att det skulle bli dags att gå upp till stationen och ta bussen till stan och därmed möta Lollo på bussen ringer hon och säger att bussen är försenad. Djurparken, tänkte jag och vi kom överens om att Lollo skulle ringa mig då bussen kom till hennes hållplats men hon ringde aldrig så jag bestämde mig för att gå upp till stationen iaf.

Då skickade Lollo flera sms till mig och sa att jag skulle ringa men jag hde inga pengar så jag kunde varken svara elr ringa henne så jag fick panik men tänkte att om det va viktigt skulle hon ringa. Så gick jag på bussen och insåg att hon inte va där och precis när vi passerat den sista hållplatsen i Krokek ringer hon och säger att bussen aldrig kom och att hon struntade i det. Mitt vanliga flyt! xD

Men Lollo vill bara säga att jag ABSOLUT INTE är arg på dig och att du inte behöver känna dig taskig för det var inte ditt fel!

Iaf på stan gick jag runt ett tag och bara filosoferade elr nåt. Efter ett tag gick jag till tyska torget och satt där kanske en kvart, sen gick jag ner till strömmen och satt där en haltvimme och sen till Carl-Johans park en halvtimme och då ringde pappa och sa att dom skulle åka från Motala först då så jag va fast i stan i ytterliggare en timme men jag slog ihjäl den tiden genom att gå upp till pressbyrån och köpa M Magazine, amerikansk svaller-tidning om typ JB och andra, och satte mig på tyska torget igen och läste. Ganska avkopplande men kände mig lite dum! ;)


What hurts the most?

Hörde Danny Gokey sjunga den låten på American Idol och herregud, den e såå vacker! :) Kolla in på youtube. ;)

Idag har jag inte gjort så mycket intressant, som vanligt. Men fick faktiskt min kamera idag.
Såhär ser den ut, den e jättesöt!


Och den e ju samma märke som min förra kamera så jag vet juh exakt hur den funkar så det är skönt!

Imorn blire stan med bästa Lollo! :) Om du ser det här, när ska vi åka? :)

Bye , har nog mer att uppdatera om imorn.

Joe Jonas, I LOVE you !

Joe Jonas har fått för sig att va utklädd till nåt nytt varje soundcheck! Hah, det är gulligt! Själv är elefanten och grisarna(kevin och joe) mina favoriter. Vilka e era?
 

Stan

Fortfarande inte särskilt mkt att skriva om men idag har jag faktiskt besökt stan med min kära far. Vi besökte mediamarkt,forex,big travel, åhlens, djurmagazinet o.s.v. inte så jätteintressant men jag kände att jag behövde lämna Krokeks gränser lite. Gör bara det för att spela golf just nu.

Men köpte iaf en tidning ;) Elr ok, pappa köpte den åt mig. Snål som jag e menmen.
Senare i veckan blir det iaf stan med bästa tjejjerna och golf med pappa,sis och John.

Goodbye- Kristina DeBarge

Lovelovelove den här sången. :)

090723

Jag har inte gjort ett skit dom senaste dagarna så har inget att uppdatera om. Men från nästa vecka har pappa semester så då kanske det händer mer. Vi ska bl.a. ta med John ut till Skamby(Pay-and-play bana utanför Norrköping) och spela lite golf så det ska bli kul. Även om jag inte är ett stort fan av den banan, spelade tävling där en gång. Ville egentligen inte tävla plus att mina handleder ville döda mig eller nåt. Men en av killarna jag spelade med va ganska söt ;) Nae skojja bara.

Btw, ni borde kolla in Daniel Archuleta, David's lillebror som e likagammal som mig(y), på youtube. Han sjunger också och skriver endel egna låtar. Ville bara passa på och göra lite reklam ;) ni hittar honom här. Det är lite roligt för han ser faktiskt ut att vara äldre än David även om det skiljer fyra år. Sorry David!

Och sen kan jag inte fatta att jag glömt att tipsa om denna underbara låt:
Härliga Honor Society som e förband till JB på deras turné.

A thousand miles - David Archuleta

 
Egentligen en Vanessa Carlton-låt. Men David gör ett bra jobb med den här låten, kanske t.o.m bättre än orginalet.

090722

Till skillnad från igår har jag inget att uppdatera om idag. Men jag har faktiskt gjort lite nytta idag , jag klippte gräset och rensade ogräs. *applåder*

Resten av familjen åkte till golfbanan precis så jag kan lyssna på musik på högsta volym utan att nån klagar. Älskart!

Kan passa på och slänga me en sjukt fin sång.
Before the storm - Nick Jonas & Miley Cyrus Försökte hitta en video som va live eftersom dom e så söta tsm men det fanns ingen utan enmassa skrikande så det fick bli studio-versionen.

Peter Johansson har blivit pappa!

Mkt inlägg idag men fick just reda på att Peter och Lydia fick en dotter igår som ska heta Millie.
Är så glad för deras skulle, dom kommer bli bästa föräldrarna och hon kommer få coolaste pappan ever!

Följ min blogg med bloglovin!

bloglovin

Det här är seriöst den bästa hemsida som skapats, där kan man samla alla bloggar man gillar. Då är det bara att gå in på sidan och så ser man direkt när nån uppdaterat sin blogg. Tror att alla som testat sidan kan intyga att den är väldigt bra. Man slipper leta runt på alla möjliga sorters bloggar efter nya inlägg och man missar aldrig några inlägg.

Tkr verkligen att ni borde testa den här sidan, och prenumerera på min blogg! :D

Tjörn dag 9

8:30 Söndagen

Det blir väldigt många sammanfattningar den här veckan men har ingen som helst energi att skriva.

I fredags, efter chocken, jobbade pappa och Peter ett tag med nya stugan. Sen åkte vi till Skärhamn och badade. Eller som vanligt så vare bara Christoffer som badade. När vi va på stranden ringer Matilda och berättar att dom ska hoppa i hagen precis utanför Ole´s hus.

Så då åkte vi hem och väntade på det, tro det eller ej men det va faktiskt kul att kolla på. Matilda va lite osäker och hästen va inte så van så det blev några vägringar ;) Men gud va gullig hästen är.

Efter hoppningen åkte vi till Kållekärr och köpte hämtmat. Pappa såg faktiskt Magnus Vislander(stavning?) och hans fru, jag såg bara hans fru då. Sen åkte vi hem och käkade och jag kollade på tv några timmar ;) Mest typ om kriminaltekniker. Det är faktiskt intressant.

Lördag: Idag va det dags att shoppa, vi lämnade huset vid 7 för att åka till Ullared. Vi kom dit vid 9 och då satt vi oss och käkade frukost. Av nån anledning så ska dom ju absolut filma en realitysåpa just när jag är där och Christoffer lyckades få oss tre filmade. Tack Totte! Filmteamet åkte runt på parkeringen och filmade och han ropar "Hejhej!" och då vred dom kameran mot oss och där satt jag, den enda som va vänd mot kameran och inte kunde vända bort huvudet eftersom det skulle sett rätt dumt ut.

Sen gick vi in på Ullared och ska jag va ärlig så va jag helst slut efter 3 och en halv timme därinne. Kan väl skriva vad jag köpte:

Pyjamasbyxor

Tre linnen

Ett par trosor

Jonas Brothers nya skiva

One Tre Hill Säsong 4

Hårborste

4 paket hårnålar

4 paket hårsnoddar

Ett paket After Eight

Tuggummi

tror det va allt . . .


Sen åt vi där utanför och sen åkte vi till Åsa och badade, det va en stor sandstrand med mjuk, ljus sand. I vattnet vare sandbotten och ganska långgrunt och det kändes verkligen som om man va utomlands. Badade faktiskt den här gången, jag va iofs lite tvungen eftersom tre helt okända killar börjar kasta lera på mig. Men de va faktiskt inte så kallt den här gången.

Vi fikade lite och sen åkte vi till Kungsbacka och gick runt på Freeport lite men orkade int etitta på nåt. Så efter det åkte vi till Ingvors hus och väntade på att dom andra skulle komma hem från golfbanan. Sen åkte vi till Magnus (Peters bror) och Anna, gud så härliga människor säger jag bara.

När vi kom hem va väl kl. 01:00 elr nåt .

Idag ska vi packa ihop och sen kolla på uppvisningen på ridlägret sen blir det att åka hem, återigen stämmer uttrycket "Borta bra men hemma bäst!"


Tjörn dag 7

8:30 Fredagen

Gick precis upp och slog på tv:n och fick en chock.Michael Jackson är död! Så himla tråkigt, han var ju en levande legend och jag gillar verkligen hans musik och så skulle han ha en avskedturné och allt. Och hans barn, dom va ju inte gamla. Nej, det är sjukt.

Iaf, nu har jag vart dålig på att skriva igen.
Onsdagen: Vi åkte ut till Björholmen och tog båten till Snäckön, som egentligen inte är en ö, och spenderade några timmar där. Det a alldeles för kallt för att bada så det blev att pressa men efter ett tag blev det allt för varmt. Sen åt vi korv med bröd och sen tog Peter, pappa, josefine och christoffer och jag en sväng ut med båten för att Josse och Christoffer skulle få fiska. Jag följde med bara för att jag hade tråkigt och för att jag måste komma över min åka båt-rädsla.

Sen åkte vi till Skärhamn och handlade sen blev det hem och grilla. Yummie! Efter maten kollade några av oss på en film vi vann på Liseberg, The Heartbreak Kid, ganska sjuk men den va faktiskt ganska bra.
Torsdagen: Idag åkte Matilda och Josefine på ridläger och resten åkte till golfbanan men jag stannade hemma och solade och kollade på tv. Skönt det också, jag hade ingen lust med att gå runt på golfbanan när det va så varmt.

När dom kom hem åt vi Tacos, Yummie! Och sen kollade vi på en film Peter Och Carola vann, Love In Manhattan, seriöst en av dom sorgligaste filmerna jag nånsin sett.

Handlar om en kille som får reda på att han har cancer och att han har högst två år kvar att leva men han vägrar att ligga på sjukhus så han börjar istället på universitetet. Där träffar han en kvinna och snart så visar det sig att hon också är döende i cancer.


Tjörn dag 5

10:40 Onsdagen

Har inte orkat skriva på några dar. Har gjort ganska mkt och inte haft nån som helst energi till att sätta mig vid datan. Måndagen: Vi kom iväg till Göteborg kl. 12:30 men av olika anledningar kom vi inte till Liseberg förns halv fyra. Men vi hann åka i fem timmar iaf eftersom vi hoppade att kolla på Lotta på Liseberg. Åkte flumeride enmassa gånger och Lisebergsbanan typ fem gånger. Är seriöst beroende av den. Åkte enmassa annat också då men inte lika många gånger.


Vi åkte från Göteborg kl. 9 och kom till Kållekärr fem i tio. Då hade pizzerian stängt så vi fick åka tbx över till Stenungsund och leta efter nåt annat som va öppet eftersom vi behövde något att äta. Tillslut hittade vi en OKQ8-mack som va öppen. Tyckte så synd om hon som jobbade , hon va ensam och så kom vi åtta in och köpte mat. Hon hade bara en grill också så det tog ett tag. Sen åkte vi hem och sov.

Tisdagen: Vid lunch åkte vi till stranden i Rönnäng. Det va ganska varmt igår så man kunde pressa men hade ingen ro till det. Och svinkallt vare i vattnet. Gick i till låren men tänkte inte plåga mig mer än så. Finner ingen mening med att dopa sig en gång och sen gå upp direkt. Ska man bada så ska man kunna va i vattnet ett tag.

Sen åkte vi och letade efter en minigolf men hittade den inte så vi åkte till affären och handlade istället och sen åkte vi hem och vilade lite och sen började laga mat.


Tjörn dag 3

8:10 Måndag

Sitter ensam uppe, några till är vakna men dom ligger och drar sig. Inte för att det gör mig något då men men. Har suttit och kollat på inspelningen av konfirmationen. Kommer sakna det sjukt mkt, speciellt gemenskapen. Visst, jag ska ju bli ung ledare men antar att det inte riktigt blir på samma sätt. Människorna kommer jag inte direkt sakna eftersom jag just ska bli ledare och kommer hänga på Orrekulla en hel del och vi går ju nästan alla på samma skola men kommer sakna dom som faktiskt inte kommer va kvar i höst. Men men, jag är iaf sjukt glad att jag konfirmerade mig. Det är nog det jag försöker få fram.

Iaf, om ett tag ska vi nog äta frukost och sen ska Matilda och Josefine rida lite och sen lunch och efter det blire att ge sig av till Göteborg och Liseberg. :)


Tjörn dag 2

12.00 Söndag

Kom precis hem från Skärhamn. Vi åkte dit för att spela minigolf men när vi kom dit så upptäckte vi att vi hade punka på ena däcket så vi fick åka till en mack och pumpa det lite. Sen åkte vi till Lars Görans och köpte glass. Mjukglass med strössel = Yummie ! :)

Va där förra året också fast med Micke.

Imorse vaknade jag typ halv sju men låg och dra mig ett tag. Sen när pappa och dom hade åkt till golfbanan åt vi frukost och sen gick vi en promenad. Blev att gå till stallet där matilda och josse ska på ridläger.

Senare ska vi byta däck på bilen, åka och handla och till en strand. Kommer inte bada för det är inte ens varmt i luften men ska nog ändå följa med dit.

* * * * * * * * * *

Nu är kl. fyra och jag väntar på att maten ska bli klar. Köttfärssås och spaghetti. :) Yummie!

Sen jag skrev förut har vi hunnit se en ambulanshelikopter. Det är alltid lika läskigt att se nåt sånt. Inte just för helikoptern utan för att det faktiskt befinner sej en person där i som är döende.

Iaf, sen åkte vi och badade. Elr Christoffer badade, Jag, Josse och Carola kollade på.

Sen hade papporna kommit hem så mamma, Carola, jag och Christoffer åkte till ICA i Kållekärr och handlade. Enmassa gott blev det.

Snart ska vi äta och sen blir det väl att mysa lite.

Imorn blire Liseberg! :D Längtar , ska tänka på alla när jag åker allt roligt.


Tjörn dag 1

Känns som det blir mycket inlägg just nu men tänker äntligen lägga upp det jag skrivit om Tjörn! Även om vi åkte dit för typ en månad sen men ändå! ;)

22.30 Lördagen

Nu har vi precis ätit middag, grillat och potatis, och rabarberpaj med vaniljsås. Underbart gott!

Vi åkte vid tre och kom fram hit cirka 4½ timme senare. Bilresan var rätt seg så det va skönt att komma fram. Älskar detta ställe. Så himla vackert och dom håller på med att bygga ett till hus. Det behövs för det är ganska trångt här. Kommer få sova på en madrass på golvet tills syrran och Josefine åker på ridläger. Det är lite roligt för stallet ligger på andra sidan vägen. ;)

Imorn vet jag inte riktigt vad som händer, pappa och dom ska spela golf så får se vad vi hittar på. Blir det varmt ska jag pressa. Det är dags att bli brun nu.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, är ganska trött men ska gå och va social mot dom andra nu. Sen blire att bädda och göra sig iordning för natten. Bye !


Zero Gravity - David Archuleta

Bara för att David gjorde min dag så ska jag sprida hans musik lite. x)

Nya kameran

Pappa ringde tidigare idag förresten, han berättade att min nya kamera är ROSA och har 10 megapixels ! ! ! :D Love it ! Dock kostar det ca 600 spänn sammanlagt för nya försäkringen plus förra kamerans självrisk men behöver bara betala halva för min kära pappa betalar resten.


David Archuleta svarade !!!!! :D

Är nog världens lyckligaste 14-åring just nu.
En tjej från Indonesien som jag brukar snacka med på msn och som jag "lärt känna" genom David Archuletas hemsida va väldigt uppmärksam och skrev till mig "David replied to you" men jag fattade inte vad hon menade först så jag bah "Did he?" men sen kom jag på att jag skrev en kommentar till ett inlägg han skrivit på twitter. Han skrev om en dansk vän som skulle tillbaks till Danmark och då frågade nån om honom så David svarade det här: 

Så jag skrev en kommentar bara sådär , den understa är min kommentar och sen svarade han(det översta)
 
En annan rolig sak med svaret är att det nt är helt omöjligt att han kommer hit! *Hoppashoppashoppashoppas*

Om ni inte vet vem han är förresten så kom han på andraplats i American Idol 2008. Gå in på youtube och lyssna på hans album!

Solo - Demi Lovato

Här är en låt från Demi Lovatos nya album som kmr ut IMORN ! :) Solo heter den och är underbar.

Bra försäkringar gör livet lätt! x)

Pappa kom hem från ett litet tag och gick igenom posten. Vi hade fått ett brev från dom som reparerar min digitalkamera, det gick tyvärr inte att laga kameran (lyckades få sand i hela objektivet). Men försäkringen täcker det så jag får en NY! :) Det enda jag behöver betala är själva reparations-kostnaden på 200 kr.

Btw, jag har insett att min blogg är väldigt tråkig! Visst, det är mest för min egen skull jag skriver. Så att jag kan kolla tbx på vad som hänt i mitt liv. Men jag ska börja bli bättre på att uppdatera med tbx, musiktips eftersom jag tkr det är hur kul som helst att upptäcka ny musik så det finns säkert några likasinnade som vill få tips? Och kanske lite foton från systemkameran även om jag inte är så bra på att fotta än men man lär sig juh! :)

Golf och våfflor!

Kom precis hem från golfbanan, det gick bra första fyra hålen sen tappade jag fokus som vanligt. Spelade med Peter och Josefine som jag inte spelat med något än i år så det va kul. Förresten på 9:e hålet låg en hugg(?)orm på tee, seriöst jag höll på att dö så jag vägrade spela sista hålet.

Nu fixar jag och syrran våfflor, yummie!

Senare blire väl att slappa lite framför datorn/tv:n och bara tat lugnt.

090719

Vet inte hur jag ska göra, ska jag beställa Demi Lovatos nya skiva på megastore och betala typ 230 kr, beställa från amazon där den kostar typ 120 kr(plus frakt) eller vänta och verkligen hoppas att Åhlens får in den. Ska nog satsa på sista och lyssna på låtarna på youtube sålänge.

Alla som inte vet vem hon är eller hört hennes låtar, gå in på youtube NU! Hon är så himla underbar!

Uttråkad!

Är sjukt uttråkad, mamma och pappa är kvar hos familjen Reid. Syrran har en kompis över så jag sitter framför datorn och försöker komma på nåt att göra.

Idag har det inte hänt så mkt , som vanligt. Vid åtta gick jag ut med Ozzy. Det blev en riktig långpromenad, hela kulla och över hyttan och sjöviksvägen tillbaks.
Sen blev det att tråka framför datorn och MTV hela dagen.
Sen åkte vi till John, Ulrika och barnen och åt men sen gick jag hem för att se sommarkrysset. Gillar inte programmet och det va typ inga bra artister men Måns gjorde att jag va tvungen att se ;)

Förresten äre nån som har twitter så följ mig gärna här.

No Boundaries

Älskar den här låten, No boundaries - Kris Allen. Kris vann American Idol 2009.
'

Utkast: Tycker att ...

Tycker att det är dax att "inviga" den här kategorin. Och vad passar bättre att skriva om än om den första IFK-matchen jag sett live iår. Som dom dessutom vann med 5-1!!! :D

Först gjorde Daniel Bamberg 1-0. .
Sen kvitterade Falkenberg till 1-1. Då började man redan bli nervös och tänka att lyckan nog inte skulle bli så långvarig.
Men då fälldes Riki Cakic av målvakten som fixade straff och drog på sitt ett rött kort. 2-1 av Petru Racu.
Ett tag senare drogs Stefan Thordarsson ner och straff igen. 3-1 av Petru Racu.
Stefan Thordarsson gör 4-1.
Sista målet gjordes av Imad Khalili. 5-1.

Sjukt underbar kväll, och underbar stämning på parken. Visst så vare inte så mkt folk men men.


090713

Orkade inte skriva igår men spelade golf :) Första nio, gick inte så bra men sista fick jag 17 poäng på. Vilket är ganska bra eftersom det bara va andra gången iår som jag spelade. Var sjukt nära par på 16:e , antar att ingen förstår det här men men. Det är ett par 5 vilket betyder att man gör par om man sätter bollen på 5 slag. Låg på tre slag på green och hade en sjukt lång putt, kom ganska nära och hade ungefär en en-metersputt men missade precis.

Idag ska jag mest slappa, spela lite the sims 2 som jag fått att funka igen och sen ikväll blir det fotboll. IFK Norrköping-Falkenberg. Ska bli kul ! Thordar is back  :D

090707 - Farmor och farfars bröllopsdag

Idag har farmor och farfar vart gifta i fyrtio år. Grattis ! :D

Kom nyss hem från Hageby, firade farfar som fyller 61 idag och farmor och farfars bröllopsdag.
Det va dom, vår familj, Kenneth och Eva, Bernta och Eivor. Vår släkt är liten och sjukt speciell men väldigt skön.
Sen blev det att käka lite mat från Donken och nu kollar jag på Morden i Midsomer. Love it !

Here we go again - Demi Lovato

Min addiction just nu ; Here we go again -Demi Lovato


Can't wait tills den 21:e Juli då hennes nya skiva kommer ut! :D

Kevin och Danielle ska gifta sig!

Kan inte tro det, Kevin Jonas och hans flickvän Danielle ska gifta sig! OMG, är så sjukt glad för deras skull och dom är jättesöta tsm. =D


Dålig uppdatering

Kom juh hem från Tjörn i söndags men blogg.se dampade så kunde inte uppdatera och i tisdags eftermiddag slutade internet att funka. Vi ringde glocalnet på onsdagen och då visade det sig att telia råkat koppla ihop vårat telefonnr med ett hus längre ner på vägen vi bor på så vi hade deras nr medans vårat nr inte funkade alls + att internet nt funkade alls. Men nu funkar det igen. Sjukt skönt!

RSS 2.0