Prao dag 7

Kom nyss hem från praon, fick åka med pappa hem idag också. Skönt ! =)
Det var rätt långtråkigt, fick göra lite allt möjligt. På eftermiddagen gick vi bara runt och raggade grejjer vi kunde syssla med. Men det gick ändå rätt snabbt.

Har insett att ju längre jag praoar desto kortare inlägg blir det.
Men hejdå !

090331

Sitter och borstar håret samtidigt som jag kollar på the voice, Kevin är med ! =D
Ska sen upp till bussen och åka in till stan med Lollo. Hoppas att det finns varor att plocka idag, annars kmr dagen bli otroligt seg.

Kram.

Prao dag 6

Kom nyss hem från konfirmationen. Vi snackade bara och slutade innan fem så jag hann bara vara där i typ 20 minuter. Kändes lite halvt onödigt men det var kul att träffa Denice igen. =)

Praon idag var rätt kul för det fanns mkt varor att plocka och det var typ alltid något att göra. Känner att det här kommer bli ett kort inlägg men har inget att skriva om.

090330

Heej ! Gör mig iordning, det är snart dax att gå upp till busstationen. Känner nt alls för prao idag, är trött och beredd på att det kommer bli en tråkig dag. Men man får göra det bästa av det. Och efter så är det ju konfirmation. =) Fast hinner bara vara med en timme :/ Elr jag kanske får åka med pappa hem så då hinner jag vara med längre.

Kram.


090328

Började dagen med att dela ut reklam, det gick otroligt segt pga att jag är så trött efter praon. + Att jag lånade min kära mors kängor som var tre storlekar för stora, jag orkade ju knappt lyfta fötterna.

På kvällen kom Nicke, Tina och Nicoline. Gud vad jag gillar den familjen, dom är störtsköna! =D Vi åt grillat, yummie!
Sen kollade vi på Babben & co för att Måns och Kevin uppträdde. Och så har jag helt ändrat uppfattning om Andreas Lundstedt, han verkar va en jättebra kille. Har bara nt gett honom en ärlig chans.
Och vi va me på Earth Hour, va ni ? Det vart jättemysigt med alla tända ljus.

21.45 började juh Portugal-Sverige. Själv så tkr jag Sverige är så dåliga så det hade nt gjort särskilt mkt om Portugal vann. Jag såg bara första halvleken och det var till en början väldigt jämnt men sen började Portugal skapa farliga avslut. Det vart iaf 0-0, som svensk kan man nog vara glad över det. På bortaplan och allt, med Zlatan skadad.

Prao dag 5

Det var typ astråkigt. Jag, Emma, Minna och en kille som jag nt kan uttala namnet på plockade mejeri och så på förmiddagen och hela eftermiddagen fick vi städa. Hallå !? Kan dom inte komma på något bättre? Så fort det inte finns några varor så får vi fronta elr städa underhyllor. Det kan väl dom som har betalt för att jobba där göra?

Iaf, sen kom Lollo och när jag slutat gick vi på stan. Köpte nya hörlurar till iPoden eftersom dom gick sönder på morgonen och jag är beroende av min iPod, en pennvässare, en t-shirt från New Yorker och lite godis svull som jag är.
När jag kom hem åt jag tacos och kollade på Så ska det låta. =) Det var bra !

Och så fick jag Måns nya skiva igår, har nt hunnit lyssna på hela men det jag hört är underbart <3

Prao dag 4

Hann inte elr orkade inte skriva igår. Fick reklamen och satt i flera timmar och sorterade eftersom min syster börjar den här veckan också.
Men igår plockade vi iaf varor hela dagen. Jag, Francis, Minna, Emma (Ny praoelev från Skärblacka) och en till praktikant(I think).
Det var rätt kul.
Efter så hämtade pappa mig och vi åkte hem. Nu ska jag äta frukost och sen göra mig iordning.
Efter praon ska jag gå på stan med Lollo, Jennifer och nån mer. Ska bli kul =)

Prao dag 3

Kom precis hem från stan. Helt slutkörd!
Fick idag först plocka mejeri, fryst och frukt & grönt i 3 timmar, sen lunch och sen städa enmassa underhyllor.
Alltså dom hyllor som är längst ner vid golvet vilket var en rätt jobbig uppgift.
Först var man tvungen att plocka bort alla varor som stod på hyllan, sen ta bort själva hyllplanet och tvätta av. Sen soppa och tvätta golvet under och sen sätta tbx allt igen. Det behövdes VERKLIGEN städa för vi hittade många väldigt gamla saker under hyllorna. B.l.a. En broschyr om Gröna Konsum från 2001 , en burk bönor som gick ut samma år, en oidentifierbar frukt, en kniv m.m.

Sen gick jag och Minna hem en kvart tidigare eftersom vi nt hade tatt nån rast på eftermiddagen. OMG vad jag är trött just nu, det känns som om jag måste vila några timmar.

090325

Lön idag då =) Jippie! Äntligen.

Sitter och lyssnar på Mix Megapol med Måns Zelmerlöw och ska snart göra mig iordning och gå upp till busstationen. Älskar att jag och Lollo åker samma buss in för då blir det inte lika tråkigt. Hoppas verkligen att dom får varor idag så det finns något att plocka för annars får jag väl fronta idag igen.

Kram.

Prao dag 2

Andra dagen på praon. Idag började jag klockan 9 så jag tog bussen som gick härutifrån 8.09. Samma buss som Lollo =) Sen vare att gå till Saluhallen och var där 10 minuter innan typ så jag började direkt iaf. Sen gick jag fyra också för chefen märkte ju ändå inget.

Dagen bestod av att plocka varor med Francios elr vad han hette och sen fronta affären i 2 timmar. Sen skynda sig ner till busstationen och åka hem. Efter det stannade jag på mammas jobb och väntade på att hon skulle sluta. Och nu sitter jag här, astrött. >_<

090324

Just nu sitter jag och äter frukost och vid åtta ska jag gå upp till busstationen. 8.09 går bussen därifrån och Lollo och jag kmr åka samma buss idag. =)

Får se vad jag får göra idag. Säkert samma som igår (Plocka varor) vilket är kul men Frukt & Grönt är astråkigt, förlåt Jessica! ;)

Efter praon kmr jag få stressa ner till Resecentrum för att hinna med bussen. Det var just det jag ville slippa genom att få börja 10 minuter senare men då får jag stressa hem istället. Äsch, det löser sig. Om inte annat får jag vänta en timme och ta nästa buss. x)

Hare bäst allihopa.

Prao dag 1

Praon började idag, det var väl kul men hade kunnat vart bättre. Fick plocka varor hela dagen, först mejeri sen fryst lunch emellan och sist frukt och grönt. Det sista vart lite pinsamt när Jessica som visade hur jag skulle göra gick hem. Men det gick väl rätt bra.

Ett stort minus var när jag frågade Micke om jag fick börja tio minuter senare för att hinna från bussen. Och då sa han att jag får sluta tio minuter senare men då blir det körigt till bussen hem men jag vågade inte säga nåt. Asså så himla snålt, jag är inte anställd där och jag får inte lön för det jag gör så vad spelar det då för roll om jag jobbar tio minuter mindre? Praon är väl till för att man ska lära sig inte användas som nån sorts slav.

Skit samma, efter praon fick jag skjuts av pappa till Orrekulla där dom andra redan börjat . Vi va kanske 9-10 st. Men det var kul. Vi sjöng och pratade lite om Jesus och fick reda på ett projekt vi ska göra. Det är hemligt, det handlar om musik men mer säger jag inte. ;) Jag och Denice har lätt bästa idén.

Nu ser jag på Charterhjältar , André är juh me. =) <3

Sorterar och rensar iTunes

Det är verkligen nödvändigt , ok kanske inte sorteringen (Lägga till bilder m.m.) men rensningen definitivt. Jag har enmassa skitlåtar i iTunes/ på iPoden som jag måste ha bort + att mina 8 gb snart är helt upptagna.

Annars har jag nt gjort så mkt idag, bara delat ut reklam i den jobbiga delen av mitt distrikt. Jag ska försöka göra så lite som möjligt idag för jag känner på mig att dom kommande två veckorna kommer bli rätt jobbiga. Imorn kommer jag gå till bussen runt 9 till praon och komma hem runt halv 9 på kvällen pga konfirmationen och SKU. Men det ska bli jättekul att praoa =).  

Jobb och annat

Idag har vart en ganska vanlig dag. Först blev det att jobba, va typ 16 grader varmt så det var asskönt men sen gick solen i moln så då blev det lite svalt.
Sen gjorde jag enmassa oviktiga saker och sen snabbmat med matilda och josefine. Sen blev det wild kids i brist på andra tvprogram och nu robinson, måste va det tråkigaste tv-programmet som nånsin gjorts men det finns inget annat att kolla på.

Äntligen

Nu är det ingen skola på 3 VECKOR! Visst det är prao men ingen skola . =)
Idag på temadagen bakade vi bullar, riktigt lyckade blev dom. Det var tråkigt att Denice var sjuk men jag hade kul med Maja och Linn iaf.
Sen hade vi avslutning på fritidsgårn där drama- och musikgruppen hade uppvisning. Jättebra ! (Y)
Nu ska jag ta det så lugnt som möjligt.

Skolan och frisören .

Idag var en riktigt rolig dag i skolan, vi hade temadag och jag valde matlagning. Vi var bara 6 st , Denice,Maja,Linn,Jag,Gustav och Coffa & Gunnar och Gunnar också men det var mest Kryger som var där. Först åkte vi till Konsum och handlade sen åkte vi tbx och bakade pizza. Gud vad roligt det var, innan vi gick in låtsades Gustav vara sur på David (Musikläraren) , kaninte förklara men sjukt roligt var det och sen lekte Coffa italiensk pizzabagare medans han stog och diskade. Hörde textraden " Åh sole mio" ett antal gånger.

Sen efter lunchen bakade vi piroger till dom andra i klasserna, Denice och mina blev väldigt misslyckade x) Elr iaf första plåten men sen gick det bättre. Efter det blev deet att gå hem och fixa lite med reklamen men var så trött så orkade inte göra allt. Det är 10 blad den här gången och det väger 100 kg, mår illa bara av att tänka på det. Men men det ska nog gå bra. 

Sen gick jag upp till Helena och klippte håret, klippte av typ 2 dm så allt det slitna försvann. Otroligt skönt men nu känns det som om håret är askort även fast det fortfarande är rätt långt. Efter det blev det att äta från Delfinen med pappa och kolla på Ghost Whisperer och nu sitter jag här och väntar på att mamma och matilda ska komma hem från Jill Johnsson-konserten.   

Kram till Elin, som troligtvis läser detta just nu. Och till Denice också <3 Ni är mina trognaste läsare. 

Församlingsafton

Kom precis hem från Orrekulla där vi hade vår konfirmandträff i samband med församlingsaftonen. En präst, Hans, snackade om sina upplevelser från Liberia. Alla tyckte att det var tråkigt men jag tyckte att det faktiskt va intressant. Udda som jag är.

Jag lärde mig också nånting idag; människor som inte känner någon elr har en allergiker (speciellt sånna som jag, som kan få en allergisk chock) i familjer förstår inte hur vi har det.
Dom serverade jordnötter vid fikat och såfort jag hörde det flydde jag ut ur rummet där jag satt ett tag innan det var dags att gå in igen. Ingvar sa åt mig och Jonas att gå in igen och då fick jag reda på att han har samma sorts allergi som mig. Jag sa att jag inte vågade men han tyckte att jag skulle gå in iaf. Jag satt ändå kvar och lyssnade utifrån.
När Hans hade berättat färdigt skulle vi konfirmander samlas i salen och prata lite och när jag en gång till sa att "nej, jag stannar här" så sa Ingvar att detta var för alla och att vi skulle komma in och frågade om min allergi var allvarlig. Jag förklarade som det var; "Jordnötterna finns säkerligen kvar i luften och får jag i mig det så kan jag sluta andas." Först då förstod han varför jag valt att inte gå in.
Jag vet att det finns många värre sjukdomar och handikap osv men vi allergiker har det rätt jobbigt vi också. Vi måste läsa på allt vi äter vad det innehåller, vi måste se till att ingen äter jordnötter i samma rum elr hus som oss och så vidare.

Ville bara säga det.

Så ska det låta

Eftersom att pappa är i fjällen har vi tjejkväll ikväll. Blir att se så ska det låta och käka godis.
Älskar Så ska det låta för det var där som jag såg Peter Johansson för första gången. Såg det
först för att Ola skulle va med men sen blev jag väldigt intresserad av att se Peter för att han är
från Norrköping. Det kombinerad med att han sjunger som en gud och är helt underbar gör
att han är min största idol.

Idag vare skola som vanligt och sen vare hem men det blev lite omständigt för jag glömde nyckeln
skåpet (hoppas jag annars är den borta) så jag var tvungen att gå upp till mamma men hon satt
i kassan.
När jag kom hem sorterade jag reklamen men på grund av kramp i axeln tog det rätt lång tid.

Sen gick jag av nån anledning in på Peter Johanssons och Mathilda Hanssons hemsida och såg
att 4 av de 6 sommarkonserterna är slutsålda så jag ringde panikslaget upp till mamma och bah
"det är kris, vi måste beställa biljetter."Men eftersom att mamma jobbade fick jag äran att beställa, läskigt juh.
Längtar som bara den nu fast konserterna är inte förns i Augusti. Kmr hinna dö av längtan innan dess.

Hååltiimmee =D

Kom nyss hem från skolan. David är sjuk så musiken ställdes in så vi fick håltimme. 3 TIMMAR !!! I Love it. <3
Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem från hundpromenaden så att jag kan käka, och försöka få mamma att beställa biljetter till Peter Johanssons och Mathilda Hanssons konsert i sommar. =)

Tbx i skolan har vi först spanska som är asrolig tack vare Tanja
Engelska också roligt, men framförallt rätt lugnt.
Och sen extratimme, blir förmodligen bild. =)

Charterhjältar

Sitter och kollar på charterhjältar vilket får mig att sakna Cypern sjukt mkt. Mkt pga av André som är med i showgruppen på Gran Canaria och som också var med på Cypern. Men också att se klipp från showerna som var likadana på Cyperno och att uppleva känslan man får när man är utomlands. Det är så himla underbart.

Jag saknar allt på Cypern, landet, Andros, Paphos, Coral Bay, Sandy Bay, Ayia Napa, Nissi Beach, Atlas, lägenheten, hotellet, poolen, showena ALLT!!

Underbara, begåvade Hanna . <3Stjärnan från Charterhjältarna! Får se om han gör som Bert sa och söker till idolx)

RSS 2.0