The climb - Miley Cyrus


Underbar låt om att följa sina drömmar och inte ge upp även om något känns svårt. Det kommer alltid finnas hinder men vad säger att man inte ska försöka ta sig förbi det?

Har vart jätteoaktiv nu igen

Senaste dagarna har faktiskt varit väldigt händelselösa. I fredags vare sista dagen innan lovet. Fick tbx våra Fysik-prov. Fick VG! :) Okejj, det var ett svagt men det var ändå ett VG. När jag kom hem från skolan sorterade jag reklamen och tråkade. Fredagar är så sjukt sega av nån konstig anledning.

Igår delade jag ut reklamen och pappa skjutsade upp mig + mamma, ozzy och eddie så att mamma kunde gå med hundarna samtidigt. Vi hade då vagnen med typ 40 kg reklam i bagaget och när vi skulle svänga ut från Nannavägen så glider vagnen och krossar fönstret. x)
Jag delade iaf ut och det tog typ en timme mindre än förra gången. Snacka om framsteg. Hemma igen så kom Carola, Josefine och Christoffer och fikade. Sen på kvällen åkte vi till dom och käkade och kollade på Melodifestivalen. Vart sjukt glad när Måns gick vidare. Han förtjänade det för han var bäst.

Idag händer faktiskt endel. Vi  ska snart äta frukost sen ska vi upp och ta andra delen av mitt distrikt och eftersom att bilen är lite trasig ska vi gå.( det är typ en mil men mamma inser inte det) Sen vid 4 ska jag till Orrekulla där vi ska träffa konfirmanderna från Burlöv, äta,gå på gudstjänst, kolla på film och sova över. Det blir nog kul. =)


Skyttet

Igår hängde jag med Denice till luftgevärsskyttet. Jag har nt var där på typ 4 år så det var lite småhärligt att komma tbx. Bosse(tränare) var där och direkt när han såg mig tjatade han om att jag skulle testa men det gjorde jag aldrig. ;P Och så snackade han om hur bra min mamma var x)

Man kan ju säga att tekniken förbättrats sjukt mkt dom här åren. Förut fanns en liten maskin som man satte dit tavlan på och tryckte på en knapp så att den åkte bort. Och så sköt man och tryckte tbx den mellan varje skott för att se poängen. Nu är den som nån sorts tavla längst fram som känner av skottet och så kmr poängen upp på en dator vid platsen. Mkt coolare nu.

Skolan igår kändes väldigt bra förutom att vi såg klart Den Osynlige och att han dör. Urgh!!!
Vi hade bad och simmade en j*vla massa. Jag har ingen kondis så det var lite jobbigt.


Reklamutdelare

Jag skickade in en ansökan i lördags om att dela ut reklam och idag precis innan jag kom hem från skolan ringde dom och berättade att jag fått ett distrikt. =) Ska bli kul att få tjäna lite pengar, det blir ju typ mitt första jobb. Önska mig lycka till!

Och nu äre också dax att börja välja praoplats. Mitt förstahandsval är just nu Cubus men har 5 andra val så vi får se vart jag hamnar.

RSS 2.0