090429

Nyss hemkommen från staden.
Var hos tandläkaren, riktigt smärtsamt vare denna gång. Dom tog bort en brackets och tog bort limmet med en borr. INTE SKÖNT! Och så fick jag gummisnoddar som jag ska spänna själv så nu hänger det på mig om jag vill ha bort dom fula fjädrarna. Nu ska jag äta mjukmat, plättar och glass ;)

Btw, fick MVG på Kemiprovet så är superglad :D Jag tyckte provet var jättesvårt och förväntade mig inte mer än ett G så gissa om jag blev överraskad?

090428

Kom hem från skolan för ett litet tag sedan.

Hade matte som gick bra
Sen idrott, första ute. Körde lite olika lekar, nt så kul ;)
Engelska Fick reda på mitt muntliga prov VG+. :D Blev asglad och nu har Mia lyckats övertala mig om att byta till bästa gruppen. Hon är nog rätt lättad ;)
SO Tränade på namngeografin som vi har prov på imorn. Vi satt i ett annat klassrum och ingen sa åt oss att vi slutade så vi blev lite försenade till lunchen.
Livskunskap Vi jobbade med kemin istället, det går så sjukt segt. Jag fattar ingenting om hjärtat.
Svenska Fortsatte med Herr Arnes penningar , man börjar vänja sig med gammelsvenskan
Spanska Fortsatte med att översätta texterna inför muntliga provet, fick också tbx provet. Fick VG+ på det också :D

Nu ska jag snart med pappa och Matilda till golfbanan, ska kolla på lite, slå lite bollar på ranchen samt PLUGGA !

090427

Sitter på Orrekulla och väntar på att konfirmationen ska börja. Skolan idag var rätt seg, men ok.

Idag var det förresten 3 år sedan min morfar dog. :/ Älskar dig, saknar dig.

Tjejkväll

Var på maxihuset idag och fick med mig en hel del hem faktiskt.

Röda tygskor från Stadium.(sånna som alla andra har ;P)
Linne från Cubus
Svart- och vitranding t-shirt från Gina Tricot
Om jag kunde drömma, boken asså. var tvungen att köpa den för att jag har andra och tredje boken.

Och sen så köpte jag och min syster en lite hamster. Hon heter Hannah och är mörk och ljusgrå. Fråga mig inte vf men min mamma har tjatat på mig att köpa en. När jag ville ha en hamster för ett halvår sen vägrade dom totalt! x)
Har slösat enmassa pengar idag och fick nästan ångest påväg hem men kom på att jag har fått pengar av farmor och farfar också i påskpresent.

Nu på kvällen hade vi tjejkväll. Förutom Carola och Josefine så var Carola och Erika här. Vi köpte pizza och hade mysigt. Men nu ska jag kolla bloglovin och sen ska jag sova.

090425

Hann nt skriva igår eftersom det var skola,sen reklam-sortering och sen åkte vi till familjen Lahti.
Men iaf, tänkte skriva om min dag nu istället;

Skolan
På fredagar händer inte så mkt, vi hade kemi-prov som gick sådär. Det var med frågor som hon nt ens sagt att vi skulle kunna så det var lite frustrerande men tror att jag gjorde ett bra jobb iaf. Sen hade vi svenska sist på dagen, vi fick börja läsa Herr Arnes penningar . Det var jobbigt med gammelsvenskan i början men nu ändrar man nästan orden själv.

När jag kom hem sorterade jag reklamen, hann bara göra 80 av 260 så jag har mkt jobb framför mig idag.
Sen åkte vi till Carola och Josefine och åt. Det var jättemysigt när det bara var vi tjejer och vi hade det jättetrevligt.

Idag
Ska jag sorterade så mkt jag hinner nu på morgonen och sen ska vi åka in till stan, elr det blir Ingelsta men får va glad för det ;) Sen på kvällen kommer Carola, Josefine och Christoffer hit och äter =)

090423

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg om min dag innan jag sätter igång att plugga till morgondagens kemi-prov.

Hemkunskap Hade teori, fick tbx min förra uppgift, fick A (Y) Sen gick jag och hade utvecklingssamtal som gick kanon =) Är jättenöjd.
Musik Lärde mig spela Knockin' on heavens door på gitarr och bas :) Är jättestolt nu :P
                           Lunch
Spanska
Översatte dom texter vi ska ha muntligt prov på om några veckor, gick väl bra.
Engelska Hade mitt muntliga prov, dom tyckte att det lät som om jag var från typ USA , och Mia och Sandra höll med ;) Kul att höra!
Extratimme Hade extramusik, det var svårt x) Iaf bas men jag lyckades tillslut :P

Har enmassa reklam som väntar på mig också, 16 blad! Men får mer pengar den här veckan så det är bara att bita ihop, sen vänder det. Enligt Anna iaf.

Så nu väntar skolböckerna på mig.

Champions of rock!!

Nu har champions of rock -hemsidan öppnats och där kan man hitta turnédatumen. Om exakt ett halvår(23/10) kör dom i Stadium Arena här i Norrköping. Den här gången ska syrran med och det blir som en väldigt tidig, elr aningen försenad födelsedagspresent ,det beror på hur man ser det.



Snart är det skola, idag startar vi med hemkunskap och musik så förmiddagen=me like. Förutom att jag har utvecklingssamtal idag>_< men det går nog bra tror jag, mina omdömen har aldrig varit så bra. Och sen har jag juh mitt muntliga prov i engelska. IIIH! Önska mig lycka till asså!

090422

Ska snart göra mig iordning, sen blir det att pallra sig iväg till skolan. Onsdagar är lite halvtråkiga men det ska nog gå, ska städa idag så slipper typ sista halvtimmen. Och sen får jag se om det blir att köra talet idag då. Vart lite extra nervös igår när hon berättade vilka olika saker som hon bedömde, bl.a. flyt i talet. Jag säger typ "ehm" hela tiden. Jag är körd! Elr kanske nt, det får gå som det går.

090421

Kom hem från skolan för ett tag sen, kommer plugga väldigt mkt den här eftermiddagen pga av engelska-tal, kemiprov och namngeografi-prov.

Men för att sammanfatta min dag;
Matte Finns väl inte så mkt att skriva förutom att det gick bra. ;)
Idrott Körde badminton och höjdhopp, väldigt roligt faktiskt =)
Engelska Var rädd att jag skulle behöva göra mitt tal idag men fick inte det, men det var väl både på gott och ont. Nu får jag extra tid att öva men vill ju få det överstökat.
SO Fortsatte plugga till namngeografi-provet, det är så otroligt tråkigt men vi satt i grupprum så vi kunde snacka.
Lunch Fiskgratäng så för min del fick det bli en baguette. Det var längesen så fick unna mig det.
Livskunskap Såg en livet-film och livscykeln typ . Asså vad man äter och typ djur äter djur om ni fattar asså räv äter höna, människa dödar räv och så vidare.
Svenska Hade grammatik, satsdelar. >_< Jag är så otroligt dålig på det.
Spanska Fick reda på att vi har muntligt test om några veckor, att återberätta en text. Jobbigt!

IFK Norrköping - GIF Sundsvall 1-0

Ja som rubriken säger så leder IFK mot Sundsvall med 1-0! :D Mål av Imad Khalili, visst så är det rätt osäkert hemåt så jag har varit nära flera hjärtattacker . ;)

Idag vare först skolan, det va väl bra.Måndagar är softa för vi har bara 4 lektioner. Dock fick vi reda på att vi har namngeografi-prov nästa vecka.
Efter skolan blev det att gå till Orrekulla. Vi fick besök av en kvinna som va begravningsentreprenör (stavning?) det va lite sorgligt men samtidigt intressant.
På SKU var vi bara 8 st + ledare så det var jättemysigt. Där fick vi besök av en kvinna som berättade om en land som heter Kirgistan. Det var rätt kul faktiskt. Hon skickade runt två trägrejjer som såg ut som pipor men det var blöjjor ! O.o
Sen åt vi glass och hade mässa.

Manhattan from the sky - Kate Voegele

Bara för att Kate Voegele är en otroligt bra sångare, för att One Tree Hill är en av världshistoriens bästa serier, för att Stephen Colleti är sjukt snygg och för att låten äger! x)

Devil in me - Kate Voegele


090417

Sitter och kollar på Så ska det låta, det är rätt bra idag faktiskt. Det är Sanna Nielsen, Agnes Carlsson, Johan Wester som jag inte vet vem det är och han som spelar Sebastian i ICA-reklamen . :P

Skriver lite om min skoldag;
Läsning och arbetstid Hände väl inget speciellt. :P
Spanska Lämnade in våra spanska-uppsatser och så hade vi samma roliga diskussioner igen. Idag dock mkt om Hitler och andra diktarurer.
Biologi Såg på en Livet-film som någ dom flesta i detta land har sett i skolan, det är en tecknad film och känns igen på dom pratande salmonella-bakterierna, röda blodkropparna + små minimänniskor som åker runt i små flygplan. x) Våran klass blir iaf helt galen när vi ska se den :P
Lunch
Klasstid
Utvärderade praon, och fick lite info som vanligt.
Svenska Gjorde klart mitt Selma Lagerlöf - arbete =) Skönt + att vi fick sluta tidigare eftersom Ingela skulle på möte.

090413

Idag har jag varit ute väldigt mkt. Har bl.a. skrivit på min spanska-uppsats som ska in på fredag + enmassa annat.
Emelie, Eddie, Kevin och Milton va här och fikade. Milton är så himla go, han kastade ut varenda pryl från våran hundleksaks-låda. Som jag fick plocka upp ;)

Har oxå hunnit sitta endel vid datan iofs men hängde med ut med hundarna, mysigt!
Nu ska jag se Parlamentet =)

Btw, skola imorn. Har lite ångest men det är lugnt , vi slipper ju iaf matten och idrotten pga utvärdering av prao m.m.

090412

Matchen slutade 3-0 :/ Tråkigt men man får hoppas att dom kmr igen.

Igår vid fem åkte vi till Eddie och Emelie och deras två barn Kevin och Milton, Kevin är fyra och Milton 1½. Jättegoa båda två, speciellt Kevin för att han snackar enmassa men oxå milton som är gudomligt söt i dom knubbiga kinderna och dom blonda lockarna. Han ser faktiskt ut som en miniliten version av Björn Gustafsson.

Men iaf idag så blir det först att dela ut lite reklam och sen gudstjänst vid 11. Sen blir det att plugga/ta det lugnt för jag känner mig inte rikigt hundra idag.

Rolig start . . . eller inte

IFK Norrköping ligger under med 2-0 mot Assyriska i halvtid. Kulkul! Elr inte. Men det är fortfarande 45 minuter kvar för IFK att göra mål. Haha, mna får inte tappa hoppet. Men nu ska vi straxt åka till Emelie och Eddie.

Ny Kategori-Fotboll

Har skapat ytterliggare en kategori - Fotboll. Eftersom Superettan börjar idag. =) Vilket innebär att IFK Norrköping spelar idag, dom visar matchen på TV! Men hinner bara se första halvleken för sen ska vi bort till mammas jobbarkompis och äta.

090411

Kom nyligen hem från stan, min syster köpte en liten lejonhuvad kaninhona, Destiny heter hon. Hon e jättesöööt!
Säger bara det att ska ni köpa ett djur, kanin marsvin fågel elr liknande, så köp det på Arken Zoo i Hageby för där bryr dom sig verkligen om djuret.


Så ska det låta

Nu har släkten åkt hem och vi har hunnit kolla på Så ska det låta. Molly Sandén, Jan Johansen, Ola Svensson och Charlotte Perelli var med idag. Alla är sjukt duktiga sångare så det blev en hel del skönsång och jag är ju svag för ballader så det var perfekt för mig.

Nu ska jag droga lite musik och sen ska jag sova.

Ny kategori - Peter Johansson

Har bestämt mig att skapa en ny kategori, Peter Johansson, eftersom han är min absoluta favoritartist och största förebild. I den kategorin kmr jag också skriva om hans kusin Mathilda, Champions of rock och annat som på något sätt har med honom och göra.

Förstår att endel är trötta på mitt tjat om Peter men ni behöver inte läsa dom inläggen då ;)

090410 - Syster blir 13 idag ! :D

Blev  väckt alldeles för tidigt, rättare sagt vid halv sju eftersom mamma börjar 7 och vi var tvungna att fira henne innan. Hon fick lite småsaker + ett ridläger på Tjörn, vilket är bra eftersom vi andra då får tillbringa en vecka på den underbaraste ön ever!  
Det blir att fira påsk idag med släkten så har man det överstökat och sen gå på gudstjänst om den är tidig.

Bye.

Officiell trailer från Champions of rock !


Den officiella trailern från Champions of rock. Låt= I want it all .

090409

Har inte skrivit på länge men grejjen är att jag inte gör nånting nu så det finns inget att skriva om.
Nu kom jag nyss hem från långpromenad med Ozzy. Som förresten har det åttonde vanligaste hundnamnet i Sverige. x)

Fick min Champions of rock-cd igår äntligen men jag trodde att jag inte skulle få den igår heller för Peter skrev i sin gästbok att den skulle komma inom två dar och så har det stått ett tag nu fast inom fyra dagar.
Men idag har jag mkt att göra, skriva på min spanska-uppsats, sortera klart reklamen och dammsuga mitt rum. Skulle tvättat golvet också men det skiter jag i.

090405

Nyss hemkommen från kyrkan och en 1 ½ timmes lång gudstjänst, biskopen snackade och nån från England och nån som snackade på arabiska. Det var folk från enmassa olika församlingar i Norrköping, sjukt tråkigt vare ;)
Nu väntar jag på att Danny, Erik och Mattias ska va programledare på Rix Fm.

Hare.

Hos familjen Lahti

Under dagen bestämdes att vi skulle äta tillsammans med familjen Lahti. Det är alltid lika mysigt men nu sitter jag här och är astrött. >_< Men vi åker nog snart hem , så jag kan sova.

090404

Igår var det ett år sedan då Tokio Hotel skulle spelat på Hovet, Stockholm. Skulle vart där men som ni nog vet så blev konserten inställd pga att Bill blev tvungen att opereras.
Drömde förresten om dom inatt x) Dom hade släppt en självbiografisk bok, Johan Palm hade ersatt Tom (Hjälp!!!), Bill hade klippt håret kort, lärt sig svenska och va med i svenska idol.
Guud vad man kan få till det i drömmarna.

Idag har jag delat ut reklam, det kändes som det gick jättesnabbt idag. Det är riktigt skönt idag. För två veckor sedan var vädret också såhär men för en vecka sedan kom en decimeter snö :S

Prao dag 10 , sista dagen :/

Försökte påbörja ett inlägg tidigare men blev avbruten så gör ett nytt försök.
Idag var sista praodagen, lite sorgligt men sista dagen var väldigt rolig. Emma va där idag. =) Efteråt fick vi en varsinn påse med "presenter" . Vi fick blomma, påskmust,en chokladask, en liten choklad, chips, tandborste och tandkräm . ;) Tackar!
Efter praon åkte jag hem med pappa och skivan hade inte kommit idag heller. Jag får snart en riktigt allvarligt utbrott! Jag vill ha den.
Gjorde sen klart reklamsorteringen och gick upp och mötte mamma. Nu går jag och jämför allt mellan Coop Konsum Saluhallen och Coop Konsum Krokek. Och mamma hörde också med Nic om extrajobb som plockare men man måste vara 15. :/ Jag HATAR att jag fyller så sent, men nästa år får vi hoppas på sommarjobb. =)
Snart ska jag äta , pomme och kött , och sen kolla på Så ska det låta och kanske Berg flyttar in .

Kram.

090403

Sorry att jag inte skrivit om praon (om någon skulle viljat läsa det) men det finns inte så mkt att skriva om. Igår och i onsdags så var nt Emma där så det var bara jag och Minna. Igår plockade vi enmassa varor, kände mig jätteduktig men grejjen är att vi nt kmr ha något att göra. Visst det kmr säkert Mejeri idag men sen får vi väl städa underhyllor. >_< Jippie!

Igår på väg till Resecentrum insåg jag hur vackert och underbart Norrköping är. <3 Skulle inte byta det mot nånting, någonsin.

Den här dagen hade ju kunnat börja bättre. Gick upp, tog tidningen och gick ner när jag ser rubriken "Kioskägare i Hageby knivskuren till döds" och sen bilden på kiosken i korven (ett hus med enmassa lägenheter). Min farmor och farfar bor i Hageby och jag har vart i den kiosken några ggr och handlat godis och nu är ägaren mördad.
Kiosken ligger några 100 meter ifrån farmor och farfars hus och mördarna kan ha sprungit i riktning mot deras hus. Inte för att jag tror att dom skulle bli mördade men det är jobbigt.

Över till något annat, ska snart göra mig iordning och sen ta bussen in till stan. Sista praodagen, samtidigt som jag är glad att det är över så kmr jag sakna alla, Emma,Minna, Markus, Barbro ... alla! :(

RSS 2.0