090531 - morsdag !

Grattis mamma ! <3

Idag hare blivit att pressa endel, elr tills jag gick in och fastnade i Så länge vi båda andas . Läste ut hela även om jag inte riktigt vågade för jag va rädd att den skulle sluta olyckligt. Nu äre bara att vänta till i november då, då New Moon börjar visas på bio.

Nu ska jag svalka av mig lite och plugga hemkunskap, måste göra klart några uppgifter om konsumentkunskap tråkigaste nånsin >_< Men dom sätter betygen på torsdag så måste va klar med den typ snart. Och så har vi kartkunskaps-prov imorn, visserligen så är det nog inget svårt prov men har tappat motivationen att plugga totalt. Hoppas den kommer tbx snart för vill klara provet.
Och btw, ikväll blire middag hos familjen Lahti. Grillat tror jag :) Yummie!

Marknadsafton

Denice och jag tog bussen in till stan kl. 16.30. När vi kom till stan gick vi runt lite och kollade i kanske en timme och sen gick vi till Hörsalsparken. Först uppträdde dom som kom etta, tvåa och trea i någon tävling som kulturskolan hade haft. 
Sen hade vi east fm finalen i sin  tävling Skivkontraktet och denna kille vann. (Inte jag som filmade)
Sen uppträdde Kingen, ingen favorit men det va svängigt ! x)


Sen Johan Palm :)


Och sen E.M.D. fast utan Danny för han låg hemma och spydde :(

090530

Klar med reklamen nu, skönt att börja innan det blir för varmt även om det är sjukt varmt redan nu. Ska lägga in bilder från i torsdags på datorn nu så uppdaterar jag senare. :) och kanske lite bilder från systemkameran också om jag lyckas förstå hur man gör.


Skolan minus Gunnar och Tanja = Katastrof!

Kom precis hem från skolan och är lite upprörd. På spanskan pratade vi om lärartjänster (det blir ofta att vi snackar om nåt annat). Vi vet ju sen innan att Gunnar Hansson fått sparken för att nån från nån jävla lärarpool har fått företräde till hans tjänst. Det är sjukt, han är ju fan anställd här och så kommer det nån och tar tjänsten ifrån honom. Men iaf, Pelle då som ska hit ska jag Gunnars SO och även en engelskagrupp vilket gör att Tanja bara får jobba 70 % . Därför ska hon leta efter en annan tjänst på en annan skola med 100 % så tack vare Pelle försvinner två av våra bästa lärare! Jag fattar verkligen inte hur kommunen tänker.

Men iaf, hade först läsning och arbetstid. Trååk! Sen spanska. Efter det biologi, jobbade klart med arbeten. Gud så skönt! Sen lunch och efter det svenska. Jobbigt!

090529

Ska snart pallra mig iväg till skolan. Har bl.a. ett biologiarbete som ska va klart innan lunch idag , som om jag kommer hinna det. Men får göra mitt bästa, den sista delen är rätt fri så man kan skriva hur lite som helst.

Iaf, gårdagen ägde! Lilla Melodifestivalen, skivkontraktet, Kingen, Johan Palm och E.M.D - D = E.M.  Skriver mer när jag kommer hem från skolan.

090528

Grattis till Linda och Josefine som fyller år idag!

Fick sluta tidigare idag och sen jag kom hem har jag stressat runt och letat bankkort, kontanter,presentkort,kamera osv
Jag och Denice ska med en buss in till stan som går om ca en timme. I stan är det marknadsafton idag så vi ska kolla runt lite i affärer och så ska Denice kanske passa på att ta nya hål i öronen. Men kvällens höjdpunkt blir ändå att se Johan Palm och E.M.D i Hörsalsparken. :)

Skolan idag har varit väldigt bra. Först hade vi hemkunskap, lagade pizza. Ingen hit men det gick att äta. Sen hade vi musik och den fruktade uppspelningen. Jag och Lollo fick spela upp samtidigt och det hjälpte enmassa. Först spelade jag piano och G-kompet. Fick G+ så det är ju bra för att bara spelat upp den. Sen trummor, spelade G-kompet + ett extra komp jag lärde mig fem minuter innan lektionen. Fick VG- . :) Sen bas, fick G+ och gitarr fick VG-. Får VG i slutbetyg också så jag är jättenöjd.

Efter lunchen hade vi ta igen-eftermiddag och jobbade med biologin hela tiden. Fan vilken tid det ska ta asså. Det ska va klart innan lunch imorn så har lite panik men tror jag hinner klart.

Hejdå, skriver kanske ikväll igen. :)

Håltimme ! :)

Har friidrottsdag idag men allt gick snabbare än dom räknat med så vi fick 2,5 timmes rast inklusive lunch. Då passar man på att gå hem ;)
Först hade vi kula, stötte faktiskt 5,95 och det är jag nöjd med eftersom jag är svag. Sen längdhopp som jag stod över för att nt få ont i höfterna. Sen vare 60 meter och av nån anledning så sprang jag mot Lollo då, skulle inte gjort. Nu har jag ont i höfterna igen och kommer troligtvis inte kunna springa dom två km vi ska göra sen efter lunch. Får hoppas att jag kan köra höjdhoppet sen. Men sist äre golf :) och sen kolla på stafetten.

090526

Kom hem från skolan för ett litet tag sen, avslutade med ett muntligt prov i spanska. Elr det kändes inte direkt som ett prov men men, det gick bra. Hade matteprov också , gick väl hyffsat. Dagen har varit väldigt bra i allmänhet och när jag kom hem hade jag fått Twilight och Frida så har lite att roa mig med men ska nog med till golfbanan och kolla när syrran tränar, har inte vart där på ett tag.


090525 - Ingen konfirmation, snyft :'(

Nyss hemkommen från staden där vi kollade på en konstig teater. Knäpp för minnet hette den. Det handlade om två pensionärer på ett äldreboende så kom en gammal typ klasskompis dit. Konstig var den iaf.

I skolan hade vi bara två lektioner. Biologi och Geografi. Båda gick ganska snabbt.

Nu känns det lite tomt för i 9 månader har vi gått till Orrekulla direkt efter skolan på måndagarna och haft konfirmation och sen SKU. Men tror SKU också är slut nu. Men vi har ju resan till Göteborg kvar att se fram emot. Och sen SKU i höst. :)
Vet nt riktigt vad jag ska skriva, ska iaf plugga nu. Svenska och matte. Jippie! elr nt . >_<

Lägret del 2/4

Puttin elr nåt hette den. Torsdagen
Vi började dagen med att mocka skit på dom små hagarna vid savannen. Det va inte så jättekul men sen fick vi en rundtur i stallet där kamelerna och dom andra djuren står. När vi va klara tog dom ut en kamel som vi fick klappa. ;)
Sen gick vi tillbaks till FoU ett tag innan vi åkte till kyrkan och tränade inför konfirmationen. Tränade mest på själva gudstjänsten. Efteråt va alla bilar fulla så Denice och jag gick en bit tills dom hade lämnat av dom andra. Hann en ganska bra bit faktiskt.

Efter det grillade vi korv, sen blev det höghöjdsbanan. Jag körde inte, det va ju hur högt som helst! Men många andra gjorde det. Och dom fick rätt mkt publik. ;) Det va lite roligt när Jennifer körde. Hon satsade på 10-metersbanan och efter ett tag stannade hon upp för hon vågade inte använda lianen så hon stog där ett bra tag men när hon väl vågade så klappade dom nere på marken händerna. ;)

Sen gick vi tbx till FoU för att vänta på bussen som skulle ta oss runt safariparken. Har nt åkt där på flera år så det va kul, eftersom man fick guidening också. När vi kom tbx fick vi fritid i djurparken. Vi kollade bl.a. på tigrarna, vildhundarna och sälarna men sen blev det att gå tillbaks och äta. Spaghetti och köttfärsås, det va gott men starkt. Sen körde vi karaoke på gustavs data. Kul vare!

Dagen avslutades sen med andakt i kolmårdskyrkan. :)

Mocka skit!Puttin elr nåt hette den.


Lägret Del 1/4

Kommer skriva om lägret och konfirmationen i två delar eftersom jag inte orkar skriva allt på samma gång.
Här kommer första dagen, onsdagen.

Onsdag
Först var det skola, fick sluta 50 minuter tidigare och då fick vi skjuts till konsum av Lollos mamma, köpte godis och så. Sen blev det att åka hem och packa klart det sista. Hade lite smått panik, kunde leta som en idiot efter kameran och så hade jag den i fickan men fick med mig allt till slut.
Sen skjutsade mamma mig till Forskning- och utbildningscentrum, där vi bodde. Var jättemysigt med ett stort sällskapsrum och en liten biosalong. Vi fixade iordning i vårat rum, det va jag, Denice och Lollo till en början men sen fylldes det på.
Sen bakade vi pizza som blev sjukt stora, orkade inte ens äta hälften. Sen blev det att ta det lugnt ett tag. Efter det blev det att gå till sjukt vackra kolmårdskyrkan och ha gudstjänst. Och sen tillbaka och sova.

Blev inte så intressant för det hände nt så mkt första dagen men ska skriva om dom andra sen.
Vårat rum, noshörningen.Lollo bakar pizza.Min pizza (y)Kolmårdskyrkan. Det är så vackert med korset och att man ser ut över Norrköping

Hemma !

Nu har jag precis kommit hem från djurparken. Bodde på Forskning- och utbildningscentrum, jättemysigt med bio-salong och allt. Om några timmar har jag konfirmation, är sjukt nervös för jag och Denice ska läsa en aslång text men det kmr gå bra. Bara vi kommer ihåg att inte prata så snabbt. Men vi ska dit lite innan dom andra ska samlas och träna med Ingvar några gånger.

Känns lite sorgligt att jag snart inte längre är konfirmand utan konfirmerad. Men några av oss har ju resan med SKU till Göteborg i juni att se fram emot.

Men ska fixa lite nu, och sen lite senare göra mig iordning så hejdå.

Snart läger

Skolan har vart riktigt bra idag förutom att jag fick huvudvärk igen när vi hade idrott men men. Ikväll smäller det! Läger :D

Skoldagen:
Svenska Disskuterade filmen. Missade juh igår så va lite halvt borta.
Matte Samma som alltid
Engelska Tanja bestämde att jag skulle byta till hennes grupp. Va jättenervös innan men det gick bra. Verkar va en störtskön grupp.
Biologi Jag börjar faktiskt bli klar med mitt arbete om kroppen. Ska helst va inne på tisdag men man får till torsdag att göra klart den.
Lunch Äckligt mat, as usually. Ingvar, Kamilla och Gustav va på skolan.Tydligen hade dom bestämt att Rockstar(Nickelback, som vi gjort egen musikvideo till) inte skulle va me men nu skulle den tydligen det. Jag kmr DÖ på konfirmationen.
Idrott Fick va inne pga regnet. Körde typ 40 meter och höjdhopp. Jag vann över Lollo och Denice alla ggr vi körde! Men fick ont som tusan i höften efteråt.
A-tid Vart sista lektionen eftersom Gunnar Hansson va i stan på teatern med sin klass.

Efter skolan fick jag och Denice åka med Lollo till affären och därifrån gick vi hem, sen gick jag tbx för att köpa godis till lägret ;) Nu ska jag packa ner kläderna och sen ska jag städa rummet.

090520

Har äntligen fixat Spotify, älskar det redan. :D

Idag blire skola även om jag fortfarande har ont i huvudet och känner mig långt ifrån 100 %. Men ikväll börjar lägret!
Så tyvärr Elin så blire inget inlägg förns tidigast lördag, kanske söndag.

090519

Va hemma från skolan idag också, huvudvärken har nästan varit värre idag. Men imorn måste jag gå för då börjar lägret på djurparken. :) Ser framemot tre dagar i djurparken samt i kyrkan för att fixa inför konfirmationen. Börjar bli lite nervös nu, och jag kmr typ gråta efter konfirmationen eftersom jag kommer sakna det så sjukt mkt.

Iaf, kom nyss hem från stan. Köpte lite kläder som jag ska ha på redovisningen. Ett gräddvitt linne med guldkedja elr vad man ska kalla det längst upp från Gina, svarta halvlånga tights och ett par svarta enkla ballerinaskor.
Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar sen ska jag se repris av Idol 2005.

Första segern ! :D

Satt och kollade på The Secret life of the american teenager när jag hörde två skrik. Så jag förstod direkt att IFK gjort mål. Jag kollade på fotbollen i pausen och då stog det 0-0. Så himla skönt att vinna i derbyt med 2-0. Okejj jag skriver enmassa osammanhängande just nu så borde avsluta men ja. . .

Btw, jag och Elin crushar på Alexander Rybak. Så himla kul att han vann, han har en speciell röst men bra och är supercharmig . See ya!

090517

Har jobbat idag, jobbigt eftersom det var varmt men jag fick lite färg iaf. Solade ännu mer när jag kom hem, så himla skönt men min kära syster gick mig på nerverna.

Sitter och kollar på Gossip Girl just nu, och innan på OTH. Vårens sista avsnitt, det är riktigt taskigt att avsluta när det är 5 avsnitt kvar av säsongen!! ;)
Är lite orolig inför nästa säsong, Hilarie och Chad har ju hoppat av så det kmr säkerligen nt va samma nivå men får hoppas på det bästa.
Imorn äre skola igen, sen konfirmation och kanske SKU. Skulle behöva plugga men man måste väl göra nåt annat ibland + att vi tränar inför konfirmationen. Och på onsdag börjar lägret på djurparken.

Eurovision song contest 2009

Jag och syrran har FF. Mamma och pappa är på 60-årsfest hos pappas jobbarkompis. Sitter och kollar på ESC, nästa är Malena :) Öppningen var riktigt cool och jag gillar Dima Bilan, men kanske lite väl påkostat.

Idag har jag läst enmassa, har redan läst mer än halva Så länge vi båda andas ska inte avslöja något om någon planerar att läsa boken. Men den är sjukt bra.
Längtar förresten till New Moon kmr på bio, den har säkert 15-årsgräns men då kommer jag ha åldern inne.

Vet inte mer vad jag ska skriva så ja . . .

Namnsdag

Har namnsdag idag, det är Sofia :)
Idag har det nt hänt så jättemkt. Läst enmassa, jobbat med biologin och enmassa annat. Sitter och kollar på Så ska det låta just nu, det är jättebra :) Vet nt vad jag ska skriva så bye!

090513

Hemma från skolan nu! :) Elr jag slutade för 45 minuter sedan men när jag kom hem insåg jag att min nyckel hängde i nyckelskåpet. Efter att jag hade ringt runt lite kunde jag tillslut gå upp till Röda Korset och hämta mormors extra-nyckel.

Men nu är jag iaf hemma och jag lyssnar på min nya skiva.

Don't Look Away - Kate Voegele.

Upptäckte Kate i One Tree Hill och älskar hennes musik <3

Btw, i skolan idag hände nt så mkt så orkar inte skriva något.

090512



Lånade Så länge vi båda andas , eller Breaking Dawn som den heter på engelska idag.

Skolan idag va väl bra, först matte. Gick igenom diagnos 5 med Gunnar, fick alla rätt förutom ett slarvfel.
Sen idrott jag och några till körde coopers, gick typ två minuter bättre än förra året så är nöjd. Sen körde vi höjdhopp, börjar få in tekniken nu.
Engelska gjorde inget speciellt, bara några uppgifter i arbetsboken.
SO Trååk som vanligt!
Lunch
Livskunskap
Snackade om ett pappersbruk x)
Svenska Såg vidare på Jerusalem, den är lite seg och lite småäcklig men jaah.
Spanska Fick håltimme ! :)

090511

Kom precis hem från SKU. Dagen har varit väldigt bra faktiskt :)

Skolan
Biologi: Jag skrev två meningar om matsmältningen eftersom att jag snackade för mkt och var sjukt ofokuserad. Är nt så glad på mig själv för det men men. Kan skylla på att jag skulle till tandläkaren och va nervös.
Rasten Jag gick till tandläkaren, hade inga hål! :D Tandställning är ett mirakel.
SO Jobbade med kartkunskap som måste va typ tråkigast någonsin.
Lunch Gick först och mötte Denice hos tandläkaren, hon hade nt heller några hål! Bara för att vi e bäst (a)
Matte Inget intressant idag heller.
SO Samma som förra, trååååk!

Konfirmation
Min grupp fick va med drama/sång/musik - gruppen. Va kul för vi sjöng enmassa. Jag ska va med och sjunga två låtar + att jag och Deniss ska läsa en text. Jag kommer seriöst få värsta ångest.
Sen spelade vi in vårat bidrag till musikvideon. Jag skulle låtsas raka av denice hår samtidigt som vi skulle mima, döda mig !

SKU
Vi åkte upp med Ingvar för att hyra film, hyrde nån som hette typ My best friends girl, den va inge bra så Denice och Jag gick hem.

Nu sitter jag här och kollar på 90210, sen blir The secret life of the american teenager.



Paranoid - Jonas Brothers

Nya singeln från JB från deras nya skiva Lines, Vines and trying times.
Älskar förresten hur Nick's röst har utvecklats. <3

090509

Sitter och kollar på Sveriges smartaste barn. Jag förstår nt hur dom kan allt, visst jag kan med en hel del men ändå.
Sitter just nu och väntar på att pappa ska gå upp så jag kan sätta mig på rummet och lyssna på musik. Sen måste jag iofs också sortera reklam. Suck!

Vilken upplevelse!

Förut när vi skulle åka och hämta mat på pizzerian åkte vi till Konsum emellan. När vi kommer dit så ser vi en lös Collie och vi väntade på att ägaren ska komma men hunden är helt ensam. Då börjar man juh undra och vi hämtade koppel. Testade ringa polisen men tror nt att dom svarade men då kom en som kände igen hunden och hon åkte och frågade ifall det var deras och det var det så hon skjutsade honom till hunden. Gud vad underbart det va att se dom återförenas både hussen och hunden var överlyckliga och man fick tårar i ögonen. Men det var en upplevelse och det var så skönt att det gick bra till slut.

Idag hade vi bara läsning sen åkte vi till stan och ungdomsmottagningen, sen lunch. Pancakes :) efter det klasstid och sen film på svenskan, jerusalem. Den va lite småtråkig men det är bättre än att läsa. Sen slutade vi så det var en väldigt soft dag.


090507

Heej ! Skolan idag gick bra. Hade hemkunskap , sen musikprov som jag tror gick rätt bra. Hoppas på VG faktiskt.
Sen lunch, spanska, engelska och arbetstid. På engelskan fick vi tbx proven, det var ett g-prov som jag klarade riktigt bra. På arbetstiden jobbade jag riktigt effektivt med biologin.

Igår vare då konfirmand-party, vi va typ 13 st från konfirmationen av 23. ;) Men dom andra missade inget precis. Det enda man kunde göra va att äta korv,dricka läsk, köra backstapling och mumsmums-katapult. Sen vare iofs mässa men den va tråkig och jag höll på att bli nertrampad när jag gick ut. :S Fick panik!

Nu ska jag tråka lite framför datan till mamma kmr hem , då ska vi käka kebab ! Yummie!


090505

Har nyss kommit hem från skolan, det var en bra och rolig dag idag. =)
Matte Jobbade på som vanligt, finns typ aldrig nåt att skriva om matten.
Idrott Körde enmassa lekar där man skulle springa och såklart lyckades jag typ sträcka höften elr nåt så nu känns det som om jag går som en stelopererad pensionär. Och imorn har vi Coopers så det var ju nt särskilt passande. Får ta igen det nån annan gång för jag vill kunna ge 100%
Engelska Mia va sjuk så vi hade David, vilket betydde att vi slapp provet men det blir imorn istället.
Geografi Gunnar va med 8C i stan så vi hade Ingela. Det var rätt roligt, tillslut var vi bara 6 st kvar inne i klassrummet och vi satt och snackade om Göteborg hela lektionen. Och så skulle Ingela kopiera ett häfte men hon fick bara med framsidorna på varje papper så hon va tvungen att gå tillbaks och kopiera baksidorna också och då kom dom i bakochfram. Så att första baksidan kom längst bak. x) Hon skrattade så hon nästan grät, jag gillar henne ;)
Lunch Ingen hit, längtar till fredag då det är pannkakor.
Livskunskap Jobbade med biologin, det gick nt så bra.
Svenska Fick tbx arbetet om Selma Lagerlöf, fick VG! :) Sen pratade vi om satsdelar IGEN! Jag börjar bli trött på dom.
Spanska Hade spanska med Mias grupp och det slutade såklart med att vi disskuterade vilken grupp som är bäst. Alla vet ju svaret men mkt sämre är vi faktiskt inte.

Nu ska jag äta lite och sen plugga till engelskan + musikhistorian vi har på torsdag.

Konfirmation

Nu är konfirmationen slut och jag sitter vid Kjells dator och väntar på att våfflorna ska bli klara. Det är föräldramöte just nu så det är lite segt men sen ska vi hitta på nåt på SKU. :)

090503

Har nt skrivit sen i fredags nu men det har vart mkt att göra dom senaste dagarna. Idag fastnade jag framför youtube och de två första avsnitten av J.O.N.A.S , Jonas Brothers nya tv-serie. Underbara säger jag bara!
Har också delat ut reklam idag, tror jag slog rekord, tog bara en timme och 40 minuter.

Nu ska jag snart se One Tree Hill, Gossip Girl och sen kanske American Idol efter det.

Djurparken och Så ska det låta

Nu börjar Så ska det låta, Peter Johansson är äntligen med :D Är jätteförväntansfull efter att ha sett trailern.

Förresten var jag på Djurparken med syrran och hennes kompis idag. Såg inte så mkt kändisar tyvärr ;) Det är det bland det enda som är roligt med att gå på premiären. x)
Såg Markoolio när han invigde Delfinexpressen och Anders Lundin när han presenterade delfinshowen. Har lite kort men orkar inte ladda upp dom nu, får se senare för nu ska jag bänka mig framför tv:n med en tallrik glass.

RSS 2.0