Låång promenad

Dagen har vart ganska lugn och skön.
Först skola mellan 9-15.
Hade engelska där vi hade en hörövning och sen jobbade med ett grammatik-häfte som vi har läxförhör på på torsdag.
Sen matte, samma som vanligt.
Teknik, vi fick bl.a. kolla igenom en katalog från Claes Ohlsson tror jag det va och
välja ut verktyg för 2500 kr som kan va bra att ha när man flyttar hemifrån.
Hittade enmassa billiga saker, kmr bli bra när jag flyttar hemifrån för jag kommer
aldrig slösa bort enmassa pengar ;)

Sen vare lunch och sen kemi, jag älskar verkligen våran slöjd-/hemkunskap-/teknik- och kemigrupp.
Vi e 16 tjejer och det blir ofta inte så seriöst.

Sista lektionen hade vi spanska, vi repeterade lite från förra boken. Jag och Denice satt i grupprum och snackade ;) Sen glömde dom säga till att vi slutade sådär satt vi typ 10 minuter för länge, tackar ;)

Efter skolan gick vi en 1,5 timmes lång långpromenad med Ozzy och My. Lite slut när man kom hem om man
säger så ;)


Denice, My,Ozzy och jag. Lite storleksskillnad? ;) Lollo står bakom kameran också. :)

måndag

Varför ska skolan kännas så meninglös för? Jag brukade tycka att skolan va kul men jag tror att jag börjar bli lite skoltrött nu. Men det e bara att kämpa för snart blire gymnaiset. Just nu lutar det mot typ samhäll av nåt slag. Kanske samhäll-natur elr samhäll-media. Det e s läskigt för tänk om det blir helt fel val, om man nt trivs på skolan elr me klassen. Uuh! Aja det är ett halvår kvar så jag kan nog ta det lite lugnt iaf just nu.

Idag har vi enmassa tråkiga lektioner. Engelska,matte,lååång teknik, lunch lååång kemi och spanska. Men man måste ta sig igenom dom lektionerna också.

Nu måste jag göra mig iordning för snart kommer Dice hit. :)

Snart skola igen...

Varför känns det alltid som om helgerna går allt för snabbt medans skolveckorna går sjuuk långsamt?!?!?

Har nt direkt nåt att göra, lyssnar på musik på iPoden. Pappa vilar så kan nt lyssna på datorn. Jag e sugen på att sjunga ;)

Btw, min kära syster har vart klantig igen. Hon ramlade me cykeln påväg hem från Svintuna marknad och bröt armen. Dom kmr hem nu förresten så måste ner och släppa ut Ozzy.

Staden

Kom för ett tag sen hem från stan. Gick me Lollo,Denice och Erika. Va jättekul, köpte en långärmad tröja från Gina och en BH från H&M ;)

Btw, skolan igår ägde. För det första så hade vi sovmorgon till 9. Sen hade vi svenska och jag kunde svara på endel frågor ;) , likadant på biologin som va efter. Sen hade vi klasstid en halvtimme och tidig lunch. Pancakes =D Yum!
Efter lunchen hade vi musik, :) och sen idrott men där snackade vi bara om det här läsåret och vi fick sluta 20 minuter tidigare. 

Nu ska jag ta tag i lite läxor och  resten av reklamen och sen blir det väl att äta middag.

Skola och sen umgås med bästa Denice :)

Dagen va riktigt bra idag! :)

Först vare skola då 8.15-14.55.
Geografi först, jag och Malin fick beröm för våran skriva frågor-teknik ;) Och sen diskuterade och fundera vi riktigt mkt idag. Fast gud vad svårt det e att komma på "svåra utredande frågor".
Sen vare biologi, hade lite genomgång och diskuterade vid bordet om vad vi kommit fram till om grejjer vi ärvt från våra föräldrar.
Sen a-tid, jobbade med SO:n och diskuterade enmassa med Maria. Om jag fortsätter såhär kmr jag bli MVG-barn juh!
Matte, potenser och skit. Så himla tråkigt!
Lunch, fiskgratäng >_<
Engelska, fick böckerna först idag läste texten och gjorde lite i arbetsboken
Sist hade vi a-tid igen, elr först vare prisutdelning till dom som hittade flest lärare i fredags ;) sen jobbade jag med matte.

Efter skolan har jag vart me Denice tills nu, skulle träffa en kille Denice snackat me men det blev lite konstigt och vi fick jättedåligt samvete men iaf sen gick vi hem till mig och sen till Denice och gick runt hyttan. Hem till henne igen och spela lite kort, och tillslut så är jag nu hemma. Väntar på att maten ska bli klar. Imorn går vi 9-15 typ. Har svenska, biologi och klasstid imorn innan lunch och efter har vi musik och idrott och sen slutar vi. Ganska skönt =)

090826

Några av er som läser vet troligen vad som hänt och det är så jävla jobbigt men jag är inte redo att skriva om det. Får se om man gör det senare.

Iaf skolan igår va helt okej. Lektionerna gick snabbt  och va ganska roliga faktiskt.
Spanska Men den blev inställd för Violetta va nt där så vi hade sovmorgon till 9:10.
Biologi Vi pratade om genetik och sånt men kom nt riktigt igång på riktigt.
Svenska Gjorde en tanke-karta om John Steinbeck och pratade lite om honom.
Geografi Herregud, vi hade ett läxförhör och jag hade glömt bort allt jag läst så jag fick
chansa på väldigt många frågor. Pelle, haru hört talats om en mjukstart? Iaf, vi delade
in oss i par, det blev jag och Malin :), och vi ska skriva typ frågor om texten.
Lunch Läste precis i tidningen att skolorna får slänga iväg enmassa mat, äre konstigt eller ?
Idrott Thomas va ledig så vi hade en tjej som jobbar i 5:an, vi spelade brännboll. INTE min
starka sida. Men vi spelade killar vs. tjejer , det gillar vi även om vi fick storstryk.
Klasstid Snackade lite om praon vi har v.42-43. Sen fick vi använda resten av tiden som
a-tid.
Svenska igen ;) Vi gick igenom lite mer om John, sen snackade Ingela om Möss och människor ,
som vi ska börja läsa och hon läste högt första kapitlet. Mina tankar flyger alltid iväg till nåt helt
annat när hon gör det. Venne vf, men kan komma på att jag nt har en aning om vad som hänt
dom två senaste sidorna.

Sen gick jag hem och vid 5 åkte vi till golfbanan och spelade 9 hål medans min syrra tränade.

Detroit rock city

Sitter och kollar på finalen av American Idol season 8 som gick i våras men har nt sett den förut så passar på nu när det går på TV400.

Kiss va iaf och körde några låtar, bl.a. Detriot rock city elr va den heter. Peter körde den i Så ska det låta iår och ska jag va helt ärlig gör Peter den låten bättre än originalet. ;)

Bilder från Denice

Haha x)

090823

Vet nt riktigt vad jag ska skriva om men kände att jag vill skriva. ;)

Idag har jag delat ut reklam >_< Asvarmt vare men idag tog jag faktiskt med mig nåt att dricka. Applåder till mig!
Men efter det har jag nt gjort ett skit typ, bara suttit vid datan och lyssnat på musik.

Jag och Elin kom fram till att det har varit väldigt många mord på ungdomar nu i sommar, det är hemskt. Och att alla bra människor dör... Jag är ofta rädd att jag nt ska få hinna bli vuxen elr att jag ska förlora någon jag älskar och jag känner att jag måste börja leva mitt liv men det är svårt om rädslan håller en tillbaka.

Innan det blir för hemskt så btw, ska till mormor idag och äta. Typ kött och potatis = Yum!

Och imorn äre skola igen. Börjar 9 och har engelska direkt, ska snacka me Violetta enskilt som typ halva gruppen redan hunnit gjort. Lutar mot att jag väljer att prata om musik. Fast det känns lite onödigt eftersom jag känner att jag vill byta tillbaks till min förra grupp. Passar nt in här, har klurat ut några riktigt bra argument så att jag ska få byta tbx. hoppas det funkar. Sen matte, sen tror jag vi har kemi elr teknik och sen tvärtom efter lunchen och sen spanska. Rolig dag! >_< Men efter skolan äre möte på Orrekulla! :D

I think I'm fallin for you <3

Allt raderades :@

Har insett att min blogg e väldigt tråkig, fattar ibland nt varför jag har kvar den. Men det kanske e kul att gå tillbaks om några år och se vad man gjort.

Dagen har vart SEG, sorterat en himla massa reklam och nästan brutit ihop eftersom det tog så lång tid. + att jag nt mått så bra, känns som om jag ska bli sjuk. Det är det sista jag behöver just nu, det är konfirmandledarmöte på måndag efter skolan och jag vill absolut inte missa det. Ska bli kul att komma tillbaks till Orrekulla, det känns som mitt andra hem men jag har nt vart där sen juni då sista SKU va. Ska bli kul att möta alla igen, ok Ingvar och Kamilla. Känns som alla försvunnit. Gustaf den dissern flyttade juh till Sigtuna och varken Göran elr Kjell e kvar tror jag men det blir nog bra ändå. Dock vet jag nt hur det ska gå med alla dryga konfirmander. 1995 måste va det år som flest dryga fjortisar föddes >_< 
 
Men det blir nog bra.

vet nt riktigt vad jag ska skriva, kan dela med mig av lite bilder jag fick av Denice igår. Dom väcker endel minnen till liv även om det bara gått ett år sen dom tidigaste bilderna.

Btw, dom här två låtarna är UNDERBARA <3

Lucky-Jason Mraz och Colbie Caillat Fallin' for you - Colbie Caillat

090821

Skoldagen va inte så jätteintressant men kan skriva om det iaf ;)

Först hade vi 45 minuters klasstid, Gunnar pratade med dom i hans handledargrupp som va kvar. Själv pratade jag med honom igår. Vi andra fick göra olika knep&knåp-grejjer. Inte så kul!
Sen hade vi biologi i en timme och en kvart. Nt så kul men det gick faktiskt ganska snabbt. Fick nya böcker och pratade om vad som händer på kemin och biologin. Gillar att vi kommer ha teknik och kemi i slöjdgrupperna då vi bara e tjejer i våran grupp = nt enmassa pratglada killar som tar enmassa plats.

Sen hade vi klasstid igen, den här gången fick vi spela mattespel. Tror jag vann dom flesta gångerna ;)
Sen lunch, ingen hit!

Efter lunch skulle vi få en överraskning . Grejjen e att överraskningen va att leta efter våra lärare i skogen! Seriöst, började vi 9:an elr 4:an? iaf, hittade Gunnar och Ingela. Ingela gick vi förbi typ 4 gånger utan att hitta henne. Hittade dock inte Maria, Pelle elr David men lovar att vi gick förbi dom x)
Lyckades trampa snett också, tygskor e inte de ultimata skorna om man ska gå runt i en blöt skog.

Iaf, nu har jag räknat lite matte. Känner mig jätteduktig för jag börjar förstå första kapitlet som handlar om negativa tal. Och så har jag läst klart geografi-läxan som Pelle gav oss första lektionen med honom. Man tackar ! ;)


Nu äre slut på veckan det är dags för fredagsmyyyyyyyyyyyyyyyys!

Är seg på att uppdatera...
Igår vare iaf Rix FM-festival inne i Norrköping. Lollo, Denice och jag tog bussen in direkt efter skolan. Sen åt vi på donken och sen gick vi omkring lite och vid 16 satte vi oss framför scenen i Vasaparken.Satt där i 2,5 timmar tills 18.30 då det började. Först Ramsells. Asbra ärom och enmassa girlpower-låter x)

Och sen enmassa bra artister, vi stog typ längst fram. Hade bara en person framför mig. Och jag nuddade Mattias arm x) Haha, x)
Ett jävla drag vare ! :D Ska lägga upp bilder på bdb.


Skolfotografering avklarad.

Det är så skönt att krypa ner under täcket med datorn framför sig efter en lång dag i skolan.
Idag hade vi dom första "riktiga" lektionerna. Först hade vi klasstid då vi snacka lite om igår och fick nya scheman.Lite krångliga men det ska nog bli lättare att förstå när man får sina personliga scheman. I år kommer vi gå till 15:00 mån,tis och ons. Och 14:55 tors och fre. >_< Men däremot har vi sovmorgon på måndag som förut men även på fredagarna.

Iaf, efter klasstiden hade vi svenska. Snackade om vad vi ska göra på svenskan det här läsåret. Svenska är tyvärr inte mitt favoritämne men det är ett av de ämnena som jag känner att jag kan höja mig till MVG så det är bara att kämpa.

Sen fottade vi oss, både klassfoto och porträtt. Hoppas dom blev bra!

Efter det, lång rast och sen musik! Gick igenom vad vi ska göra iår och lyssnade på några låtar från pop- och rockhistorian. Sen spelade vi ett komp på gitarr, gick faktiskt bra. Hade väldigt lätt att byta ackord idag trots att jag nt spelat sen typ maj/juni nån gång.

Sen vare lunch, rast och så spelade i spel i typ 40 minuter och sen fick vi sluta typ 20 minuter tidigare! :)

Bodaviken

Idag blire bodaviken med alla 9:orna, en riktig klassiker! Första skolveckan går vi ALLTID dit.
Man fick välja mellan att åka vattenrutschbana, fiska och spela minigolf. >_<
Jag kommer nt göra något, får hoppas att det finns lite andra aktiviteter.

Mne nu ska jag fixa mina baguetter så bye.

Första dagen avklarad.

Lite sent men...

Skolan började kl. 9. Först blev det lite mingel i korridoren sen blev det att gå in i klassrummet och få enmassa information. Hade bara Gunnar för Maria va inne i B.

Kommer ha 3 nya lärare:
Pär i alla SO-ämnen förutom religion där vi har Elsbeth.
Violetta
i spanska och Engelska, kmr bli pinsamt då hon e från Peru.
Och sen kmr jag ha nån annan i matte eftersom Hasse fick sparken.:/

Och sen släppte Gunnar iväg oss en halvtimme tidigare så vi gick bara 1,5 timme.

Nu ska jag snart ut med reklamen >_< Jobbigt!

Första dagen på sista året

Förlåt Elin, för att jag snodde ditt citat x)

Iaf, sitter och försöker äta frukost. Jag kan verkligen inte ätatidigt på morgonen. Elr, tidigt och tidigt men iaf.
Skolan startar om en timme och en kvart, JAG VILL INTE!

Kan inte förstå att vi börjar nian idag, kändes som om det va igår vi började lekis. Herregud, det va 9 år sen.
Jag börjar längta till gymnasiet! Men det kmr bli rätt konstigt att nt gå med 9a igen för efter 9.an har vi gått tsm i 10 år. Skjuukt!
Aja, nu ska jag käka upp frukosten och göra mig i ordning för Denice kommer snart. Bye!

Sammanfattning Malmö och Örkelljunga

Fredag Vi åker från Krokek vid 9.30, stannade vid Dormy och köpte present till pappa sen vidare mot Malmö. Bilresan var seg, många stopp på macker blev det. Och straxt efter Helsingborg hamnade vi i värsta längsta bilkön. Satt i den i säkert 40 minuter men sen när vi väl kom ur den så gick det snabbt att komma till hotellet. Som förövrigt låg precis vid Burlövs Golfklubb, alltså nära där vi bodde när vi va på konfirmations-lägret.

Vi checkade in, vilade lite och sen fixade vi oss och åkte till min faster. Åkte till hennes lägenhet och snackade lite. Sen åkte vi in till city, letade reda på Pizza Hut och tog en varsinn pizza.
Sen gick vi vidare ut på stan, elr marknaden. Det va mest mat och så, ett tivoli och lite andra aktiviteter. Gick runt där lite och sen åkte vi hem, tog det lugnt och somnade nästan direkt.

Lördagen Sov inte så bra under natten, sängen va stenhård. Men iaf, sen fixade vi oss och checkade ut. Hämtade Lena och åkte mot Örkelljunga. Vi fastnade i samma bilkö IGEN!
När vi kom till Örkelljunga stannade vi vid Coop Extra och sen åkte vi till Greta som fyllde  85. Där väntade farmor, farfar, Ivor, Kenneth och Eva. Har förresten nt träffat Greta på typ 8 år så det va kul! :)
Sen åkte vi till hembyggsgården där kalaset hölls. Där väntade typ 40 pers som man va tvungen att gå runt att hälsa på. Hade ingen aning om vem av dom va i början och det kändes lite konstigt men sen när man fick reda på hur alla va släkt med en så vare rätt roligt. Hade några pysslingar där, två babys som va jättegulliga! :D
Va jätteroligt att träffa allihop! :D


Send It On

A word is just a word til you mean what you say
And love isn't love til you give it away. .
.

Ni MÅSTE lyssna på den här låten! Annars kmr jag söka upp er och stirra på er när ni sover ! x)


Älskar den här låten av framförallt tre olika anledningar:
1. Den har världens bästa budskap.
2. Texten och musiken är sjukt bra.
3. Många av mina favoritartister sjunger tillsammans! Jonas Brothers, Demi Lovato,Selena Gomez och Miley Cyrus. <3

Kom ihåg, ingen kan göra allt men alla kan göra något.

Dålig uppdatering

Har nt skrivit så mkt på sista tiden men jag har nt orkat/nt haft tid/ inte haft nåt att uppdatera om.

Idag ska jag iaf få hjälp av pappa att möblera om i mitt rum. Ska bli kul att förändra lite även om det betyder att det kmr bli lite trångt innan jag köper lite nya möbler. Kmr t.ex. nt ha kvar mitt skrivbord så får se vart datan ska va. Men det löser sig nog hoppas jag.

Och så ska vi till John, Ulrika och barnen idag och fika. Dom e så goa :)

Fredag/Lördag kmr vi va nere i Skåne. På fredagen ska vi umgås lite med min faster, gå ut och äta och besöka Malmöfestivalen. Vi sover också i Malmö till lördagen då vi åker upp till Örkelljunga. Vi ska på kalas för min farmors moster som blir 85. Har typ bara träffat henne en gång men ska bli kul att träffa enmassa släktingar. :)


Börja inte dela ut reklam

Det är bara ett jävla utnyttjande.

Först får man hem en jävla massa kilo reklam som man får sitta i timmar och sortera och tro mig , det är INTE roligt!
Sen ska man packa ner all reklam i vagnen, min e fallfärdig, elr försöka. Ofta får bara hälften plats och då får man gå tillbaks och hämta mer reklam. Vilket inte är så kul om man får flera km från sitt distrikt.
Sen äre då att dela ut skiten, det KAN vara roligt . Iaf i början men det är mkt slit, vagnen e tung och jag snackade med en person som fått ryggproblem efter att hon delat ut för länge.

Allt detta för nästan inga pengar alls. Själv tjänar jag 150 kr i veckan.

Jag skrev nt detta för att jag försöker tvinga folk att inte ansöka om att få börja med detta "jobb" utan mer som en varning. Har ni chans att ta ett annat jobb så GÖR DET!

Om konserten

Konsertberättelse

Straxt innan fem gick jag upp till mormor och sen hämtade Lillian oss där. Sen bar det av mot stan först där Lillian och mormor skulle stanna och köpa nåt. Sen så hade vi världens otur när vi skulle ut ur stan för vi fick röda ljus hela tiden. Så det drog ut på tiden lite så kl. hann bli 17:40 innan vi kom ut ur stan. Sen bar det av mot S:t Anna, alla som åkt den vägen vet att det känns som om den aldrig tar slut.

Vi kom iaf till S:t Anna kyrka vid 18:20, incheckningen började 18:30 så det va redan enmassa folk där. Men vi ställde oss iallafall i kön och väntade på att checka in. Jag va jättenervös att jag skulle ha skrivit ner fel bokningskod men när vi väl kom fram så vare bara att säga namnet så fick man sina biljetter.


Vi kom i den gula insläppningsgruppen, den tredje så jag tänkte innan vi gick in att vi kommer nog inte komma i främre mitten iaf. Ack, så fel jag hade.

Efter incheckningen passade vi på att fika på kyrkogården och helt plötsligt kommer Peter gående ochh min kära mormor skämde nästan ut mig totalt. Hon tyckte att jag skulle gå fram och ta ett kort med honom. x) Iaf sen blev det dags att ställa sig utanför kyrkporten, vi stod rätt långt fram så när det va gula's tur att gå in va jag typ först in och möttes av synen av folk som satt ända ner till mitten men på kanten fanns platser på andra raden så dom tog vi såklart.

Konserten.

Det va väldigt blandad musik, lite mer drag än förra året. :) Peter körde en låtfrån sitt kommande album, längtar sjukt mkt redan. Och så körde dom ett Bee Gees-medley, några ballader och sköna låtar som Don't let the sun go down on me, To be with you, You raise me up och massa fler. Jag älskade varenda sekund av konserten. <3

Och efter konserten hade dom signering så jag gick fram för att få min skiva signerad och så fick jag min t-shirt signerad av Peter. Jag gillar Peter för han är inte bara liksom "Hej"*skicka skivan vidare* utan han är mer typ "Tjenare, snygg t-shirt!" Och så himla glad så han smittar av sig. Btw, han bah "Jag kanske får signera om tröjan i höst" :D Absolut!


Bilder från konserten

Om nån vill se bilder från Mathildas och Peters konsert kolla bdb jag heter aamaandaac där. Det kommer en konsert-berättelse kanske ikväll. Får se ska snart iväg och spela golf så jag hinner inte. Men kan säga att konserten va UNDERBAR! 

Staden

Kom nyss hem från staden. Va hos tandläkaren och lagade tandställningen, tog typ bara 10 minuter.Skönt!
Sen åkte vi ut till golfbanan och lämnade vagnarna i våra vagnburar, bokade starttid och anmälde min syster till en kurs. Efter det blev det Dormy och kolla kläder. Elr mamma och pappa gjorde det, jag gick mest runt och kollade på saker.
Såg förresten vår förra idrottslärare, Martin, där för första gången. Han har jobbat där i typ ett år men jag har aldrig sett honom.

Btw, detta e min addiction-låt just nu:
 

Katrineholm

Kom precis hem från världens ände, Katrineholm. Vi spelade golf där på Katrineholms GK. Robert Karlssons hemmabana så det va lite coolt. Ett golfproffs som spelar på PGA-touren, tror jag.

Banan va jättefin och jag fick 19 poäng på första 9 men sen blev jag bi-stucken på tian så sista 9 gick skit. Jag räknade inte poäng direkt och det va sjukt varmt så man hade typ ingen energi kvar när man kom in.
Efter rundan satte vi oss och fikade i restaurangen och sen åkte vi hem.

Nu ska mina föräldrar vila lite och sen ska vi äta tacos :) Yummie!

Imorn blire tandläkaren, min tandställning har gått sönder så måste fixa den. Jippie! Jag hatar tandregleringen.

Stan med Louice och Denice

Dagen spenderades på stan med Lollo och Denice. Vi hade jättekul!
Först fick vi skjuts av Lollos föräldrar till skandic nord och sen gick vi till närmsta hållplats och åkte vidare till resecentrum. Sen gick vi runt på stan i några timmar, åt mc donalds och lite så.
Jag och Denice köpte en varsinn jättesöt t-shirt. :)

Orkar inte skriva så mkt så hejdå ;)

RSS 2.0