Tjörn idag! :D

Åker om cirka en timme så nu måste datan packas ned. Har delat ut enmassa reklam idag men dt gick faktiskt ganska snabbt. Men gud vad jobbigt det va !

Nu måste jag packa klart det sista och äta för sen har vi en typ 5 timmar bilresa framför oss >_<

Skriver när jag kommer hem nästa söndag.

Göteborg - Dag fyra - Tisdagen

Tisdagen


Idag blev det att städa rummen så det tog ett tog innan vi kom iväg till stan. När vi väl kom dit iaf så lämnade vi in väskorna på tågstationen sen fick vi fritid på Nordstan. Köpte svindyrt godis på Jamjam och en korallfärgad tunika från Gina Tricot. Efter ett tag blev det att gå tillbaks till stationen där vi samlades men sen gick vi tbx till en pub i Nordstan där vi åt fläskfilé och pomme. Sen fick vi mer fritid men vi hängde med Gustaf och Ingvar. Sen gick vi tillbaks till tågstationen och hämtade ut väskorna och sen åkte vi hem. Hemresan va väldigt seg men det va väldigt skönt att komma hem. Som man säger, borta bra men hemma bäst !


Göteborg - Dag tre - Måndagen

Måndagen

Först åkte jag och Lollo radiobilarna, sen fick vi med Erica och Denice och åkte en gång till. Efter det blev det Kållerado.Sen åkte jag och Lollo slänggungorna, va sjukt nervös innan men den va inte alls läskig utan sjukt härlig. Sen blev det Kållerado och Jukebox några ggr och sen mötte jag och Lollo Ingvar, Kamilla och Gustaf och vi lyckades få upp Ingvar och Gustaf i Slänggungorna, gud vilken rolig syn! x) Sen åkte vi Jukebox med Gustaf och han typ klämde ihjäl mig. Sen Kållerado en gång till och Flumeride och efter det var det samling. Efter det åkte jag,Erica, Denice och Gustaf Flumeride och tog snyggaste kortet (Y)(a). Sen blev det att käka pizzabuffé och efter det körde vi reiseleiter mot SKU:are i radiobilarna några gånger men efter ett tag blev det alla mot alla (läs:alla mot gustaf). Sen gjorde vi en deal, om Gsustaf och Ingvar åkte Jukebox med oss skulle vi åkte Lisebergsbanan med dom.

Att sätta sig i vagnen var inget problem för min del men Erica gick ur innan vi hann åka iväg men Denice och jag åkte. Denice var helt chockad när vi kom ner men jag åkte en gång till med Lollo och Malin.


När vi åkt en gång till gick vi bort till dom baby-båtarna som går runt runt sjukt snabbt. Då åkte Denice och Gustaf, Erica och Ingvar & Kamilla den helt ensamna. Kommer aldrig få bort den bilden asså! x) Då åkte vi också den några gånger och sen åkte Gustaf, Erica , Denice och jag Kållerado medans dom andra åkte Balder. Vårt mål va att få Gustaf så blöt som möjligt och visst han vart väl blöt men Denice fick ta endel av smällen också ;) Sen åkte vi Flumeride en sista gång och efter det blev det att åka hem, vi plankade på spårvagnen! (y)


Sorry att det blev lite rörigt och det är säkert inte i rätt ordning, vi åkte rätt mkt så kmr inte riktigt ihåg men riktigt roligt hade vi iaf! (y)


Göteborg - Dag två - Söndagen

Söndagen

Idag blev det att leka turister på riktigt. Först besökte vi Göteborgs domkyrka, Gustavi domkyrka. Där hade dom tagen till ära högmässa med prästvigning. Hann tyvärr bara va med ett litet tag så hann inte så när dom blev vigda. Vacker kyrka var det iaf.


Sen gick vi till Storan där sight seeing-bussen utgick ifrån. Kändes bara liite pinsamt att åka runt i den bussen. Men men, vi hann se enmassa roligt men det var lite irriterande när dom först snackade på svenska, sen engelska och sist tyska. Speciellt när dom snackade länge.


Sen åt vi lunch på Subway , var väl ingen hit men det va bara att äta. Efter lunchen fick vi fritid och vi hann gå runt och titta lite i affärer innan det va dags att samlas vid paddan. När vi kom dit så skulle båten precis gå så vi fick vänta i 40 minuter, då fick vi fritid igen. Passade på att gå till Bikbok, jag hittade ingen men Denice gjorde.


Sen åkte vi iaf paddan. Såg endel intressant där också men endel va samma som bussen. Två låga broar åkte vi under, den ena fick man sätta sig på golvet i båten för att inte slå i huvudet medans den andra räckte om man böjde sig ner.


Sen fick vi ännu mer fritid men jag hängde efter Gustaf , Ingvar och Kamilla som körde en fotbollstävling. Själv stod jag över. x) Sen blev det att bowla på Hard rock café. Banorna var typ 3 meter långa och hade inga käglor utan banan kände väl typ av vart man kom sen såg man en animerad video av resultatet. Lyckades slå några striker. Efter bowlingen blev det att äta middag där. Hamburgare, sjukt goda!


Efter det blev det att ta spårvagnen tillbaks till vandrarhemmet och sova.


Göteborg - Dag ett - Lördagen

Hinner lägga in texterna nu, men lägger in bilderna när jag kommer hem.

Lördagen


Vid klockan 9:30 samlades vi vid Kolmårdens C, därifrån tog vi bussen in till resecentrum. I Norrköping tog vi tåget till Katrineholm och där sen tåget vidare till Göteborg.


Det var mulet nästan hela resan ner till Götet och efter Skövde regnade det ända tills vi kom straxt utanför Göteborg. Då blev det strålande sol och när vi klev av tåget var det jättevarmt.

I Göteborg fick vi vänta ganska länge på ett torg för att ledarna skulle köpa Göteborgspass. Sen släpade vi våra väskor spårvagnen och tog den dit vi skulle bo. Vi bodde i Lisebergsbyn Kärrland, på ett vandrarhem. Där fixade vi oss och tog spårvagnen tillbaks till stan.


Sen käkade vi på Donken och efter det gick vi till hamnen och skulle upp i läppstiftet, ett högt hus där man kan kolla på utsikten över hela Göteborg. Men det var stängt så vi gick direkt till biopalatset där vi såg Baksmällan.Klockrenaste filmen asså !


Filmen handlar om tre killar som ska fixa en svensexa för sin kompis som ska gifta sig. Dom drar till Las Vegas där det blir mkt festande. När dom vaknar upp morgonen efter kan dom inte komma ihåg hur varken en baby eller en tiger kommit in i deras lyxsvit. Eller vart deras kompis, han som ska gifta sig, har tagit vägen. Dom börjar leta efter ledtrådar om vad som faktiskt hände under natten. Helt klockren, garvade genom hela filmen.


Sen åkte vi tillbaks till vandrarhemmet och spelade lite kort och gick runt och tog lite kort.


Midsommarafton

Idag har jag haft full upp men fann äntligen en lucka. Har sorterat enmassa reklam idag, har ju matildas distrikt också den här veckan för hon är redan på Tjörn så det blir ungefär 500 set att blada. Sen kom farmor och farfar ut och fikade, fick kort från konfirmationen. :) Och så har jag delat ut reklam till ca 100 hus fast att man egentligen inte får men jag bryr mig inte.

Hade tänkt skriva om resan och lägga ut bilder men kommer nog inte hinna göra det innan Tjörn men gör det såfort jag får tid efteråt. Ska bli jättekul att åka till Tjörn, vi ska bl.a. åka till Liseberg igen, jag ska tänka på er när jag åker Flumeride, bebis-båtarna och allt ;) Och så ska jag, Carola och Christoffer åka och shoppa i Ullared.

Kommer ha med mig datorn men det finns inget internet där , men skriver blogginlägg och publicerar efteråt för Denice och Elins skull eftersom dom är dom enda som läser typ :P

Ikväll blire att fira midsommar med mammas f.d. jobbarkompis och hennes familj. Ska bli mysigt!

Borta bra men hemma bäst!

Har precis kommit hem från Göteborg. Har vart sjukt kul men det va väldigt skönt att komma hem. Första dagen kollade vi på bio, söndagen lekte vi turister, igår gick vi på liseberg och idag shoppade vi. Kommer skriva mer senare och lägga upp massa bilder. Men måste ta det lite lugnt ett tag nu.

090612 - Skolavslutning idag :D

Idag äre avslutning då, och såklart så REGNAR det! :/ Aja, vi får göra det bästa av situationen. Är ju 5 timmar kvar tills 8:orna slutar så det kanske hinner spricka upp.

Får betygen sen också, vet ju vissa av dom men dom andra ska bli kul att få.

Nu ska jag droga onödiga spel på zylom så hejdå ! ;)

Shopping

Kom nyss hem, har vart i stan och shoppat lite. Blev en kameraväska till systemkameran från medimarkt, ett par nya skor(sånna där tygskor, racemarine) har likadana fast röda men dom är helt trasiga :/ iaf, det blev svarta den här gången, lite strumpor  och ett par jeans från H&M

Imorn är avslutning! :D<3 Kan inte förstå att jag slutar 8:an, det är helt sjukt. Detta år har verkligen gått snabbt, kändes som vi nyss började nu. Att jag nyss kom hem från Cypern och satt i skolan första dagen och frös. Nian kommer nog bli sjukt bra men kmr sakna Hansson och Tanja såklart. :/

090611

Kom precis hem från skolan, va bara där i två timmar men dom va riktigt roliga.

Innan skolan va jag hos tandläkaren, hon gjorde enmassa. Bl.a. att sätta ditt fästen på dom enda två tänderna som inte hade. Sjukt glad för det för innan hade jag typ två spiraler som va riktigt fula. Sen blev det att äta pomme efter lunch och sen tbx till skolan efter lunchen. Då körde vi råsslastaffet, va bara med i en gren. Skidor. Vi ramlade flera ggr och jag fick skidorna över mina fötter och enmassa men vi kom ändå in över mållinjen som fjärde(?) laget. Vi kom etta av åttorna och trea sammanlagt. 8A in my heart ! :D

Nu ska jag städa lite inför morgondagens filmkväll och sen ska mamma och jag ta en tur till stan. Måste köpa nya skor, kameraväska m.m.

090610

Grattis Eia på 15-årsdagen :D<3

Idag hände nt så mkt i skolan så orkade inte skriva nåt efter men nu känner jag att jag måste skriva av mig lite.
I skolan städade vi hela förmiddagen och sen kollade vi på Wallander:Steget Efter . Brukar inte gillar Wallander-filmer men denna va riktigt bra.

Men iaf, loggade in på Facebook förut och läste ett inlägg från en kompis till en familj vi umgås med. Han bor på Cypern och är barndomsvän med pappan i familjen. Iaf, han bad om hjälp till sina vänner för han misstänker att hans ex-fru kidnappat hans son för han har inte sett honom sen förra lördagen. Dom har haft en vårdnadstvist väldigt länge så han var väl inte direkt förvånad. Men usch, hur kan hon göra så?! Blir så jävla sur, polisen letar efter honom just nu och jag hoppas verkligen att dom hittar honom och att Andros får vårdnaden om honom.

090609

Riktigt soft dag idag i skolan. Först hade vi matte körde lite olika sorters frågesport. Sen hade vi idrott man fick typ göra vad man ville, jag körde basket och vann faktiskt en gång. x) Sen hade vi Engelska såg klart I Am Sam och sen skulle vi skriva recenssion men för att vi va så charmiga så slapp vi ;) Df skrev jag min helt i onödan. Sen SO , körde mormorsleken och efter det va det lunch.
Livskunskap, fick reda på betygen i fysik,kemi och biologi. Fick VG i alla :)
Sen vare svenska vi jobbade klart med olika grejjer men eftersom jag va klart läste jag När jag hör din röst i en timme.
Sista lektionen va spanska. Snackade bara lite om nya läraren sen fick vi sluta typ en halvtimme tidigare än vanligt och sen fick jag reda på att jag får VG i spanska. Är sjukt nöjd :)

Nu sitter jag och lyssnar igenom enmassa gamla skivor efter låtar att lägga in på iPoden, vill ha lite nytt till tåg- och bilresor nu i början av sommarlovet.

090608

Sitter framför tv:n och käkar glass.Jag är största svullot. Ska snart skriva klart min recenssion om I am Sam. Sen blire SKU, kommer bli kul känner jag. Saknar verkligen konfirmationen asmkt.

Skolan
Först klasstid och sen . . .
NO: Diskuterade bara.
SO:
Tittade klart på The Pianist. Den är hemskt, handlar om pianisten Szpillman som är den enda som överlever i Warzawa. Visste inte det innan men det här är på riktigt, asså pianisten det är klart jag vet att andra världskriget är på riktigt. Han dog 2000 vid 88(?) års ålder.
Lunch
Matte
Körde mormorsleken, haha vi kan verkligen inte göra det seriöst.
SO: Vi kollade på början av The Pianist eftersom vi inte hade nåt annat att göra.

Aja, nu ska jag skriva och lyssna på musik. Hejdå :)

090607

Idag har jag delat ut reklam i mitt distrikt, sista gången. Så jävla skönt, dom kan bara ta och köra upp det där jävla distriktet nånstans. Är så himla trött på det.
Annars har jag inte gjort så mkt idag, mest typ fastnat framför datorn och enmassa meningslösa spel. Är så sjukt sugen på att spela the sims 2 men min syster dator kraschar hela tiden. Skulle heller inte ha nåt emot ett the sims 3 men det skulle ju funka ännu sämre så vi får väl samla ihop till en bättre dator först.

Nu kollar jag på Gossip Girl, sista avsnittet. Dom tar studenten och håller på att ta reda på vem Gossip Girl är. Hoppas dom får reda på det, är nyfiken juh!


Nationaldagen :)

Det är idag man ska va stolt över sitt hemland Sverige. Jag kan rabbla upp hur mkt som helst men orkar inte just nu.

Idag har jag delat ut reklam, tog Lollos distrikt idag eftersom hon slutat men ska göra mitt också imorn. Men ska byta till Lollos distrikt nästa vecka. Ska bli skönt med lite omväxling och mamma tkr att det ska bli skönt att slippa skjutsa mig varje helg.

Nu har vi gäster, en kompis till pappa och hans familj. Son på 7 år, dotter på 5 och en liten baby på typ fyra månader som heter Simon. Sjukt gullig! :) Kollar på fotbollen och så.

090603

Kom precis hem från Ingelsta. Köpte INGENTING! Kul, eller hur? Var typ tvungen att köpa ett par jeans men hittade inga. Elr jo ett par, skitsnygga för hundra kr men såklart så fanns det bara med extra långa ben i min storlek. Suck!

Iaf skolan idag va väl bra.
Svenska: Trååk
Matte: Fick reda på betygen, VG som förra terminen.
Engelska: Tittade vidare på I am Sam. Sorglig ären :/
NO: Tråååk.
Lunch: Äckligt!
Idrott: Visade uppvärmningen , fick bara G+ men det duger väl.
Arbetstid: Trååk
SO: fick reda på kartkunskapsprovet, alla rätt ! :) Sen kollade vidare på filmen om andra världskriget. Hemsk är den :/

Nu ska jag njuta av att inte behöva plugga idag :)

090602

Orkade inte skriva när jag kom hem från skolan för var tvungen att rita ett perspektiv. Tog väl ungefär 4 timmar. Satt med 4 olika teckningar ett tag och försökte avgöra vilken som va bäst (minst sämst) men är äntligen kvar. Är nt jättenöjd med den men den får duga. Nu äre bara att skriva en berättelse till hemkunskapen.

Idag blev det först matte, trååk. Sen idrott , det va brännboll men glömde kläder så jag och några till räknade poäng. Sen engelska, kollade på I am Sam. Sorglig film. Sen SO, kollade på en film om andra världskriget. Hemsk! Sen lunch, efter det livskunskap svenska och film på spanskan. Nån sjukt konstig film x)
Det blir mkt film nu på slutet eftersom det inte finns tid till starta med nåt nytt.

Nej nu ska jag börja på hemkunskapen, bye !


090601 - Äntligen sommar, även i almanackan!

Kom precis hem från SKU. Vi va typ 9 tjejer + Kamilla och Gustaf men vi hade kul. Ingen kan ta nåt seriöst där. Snackade om Göteborg, gav förslag om vad vi ska göra i höst och körde nån lek.

Skolan idag sög totalt, först biologi och sen prov på SO:n tror det gick ganska bra men vet inte, sen lunch och efter det oförberett prov på hela matteboken. Tack Gunnar ! Sen SO, som vi använde som a-tid. Jobbade med hemkunskapen och fick för mig att jag skulle gå dit och fråga om en uppgift jag hade gjort och hon hittade den inte så jag fick panik och tänkte att nu är jag körd, betygen sätts på torsdag så jag blev ite irriterad. Men sen när jag kom hem och hade gjort om halva ringer hemkunskapsläraren och berättar att hon skrivit in i sina papper att jag gjort den men att mina papper försvunnit. Men kan andas ut lite nu iaf.

Men nu ska jag se TV, bye!

RSS 2.0