Stan

Kom hem från stan för ett tag sen. Fick hem min en lila klänning med rosett hem från BikBok. Kommer ha den på nobelmiddagen. Och lite annat.
Jag gick tsm med Denice och Lollo och så gick Jennifer,Maja,Malin och Linda tsm.

Btw igår, skönt att Johan åkte ut. Även om han gjort endel bra i Idol så är det inte rättvist att han är kvar.  Det bästa av allt, ROBIN ÄR KVAR !! :D Och Corvetten är hans.

Idol

Sitter och kollar på idol just nu. Robin SKA få sin pappas Corvette(stavning?) så alla MÅSTE rösta på honom. =)

Har varit en rätt soft dag idag, fredagarna går alltid snabbt. Var inne i stan hos tandläkaren också, gick bra.
I helgen blir det enmassa plugg, jooobigt. Men får skylla mig själv när jag är så lat och skjuter upp allt till sista sekund.

Min plugghelg:
- Teknikuppsats om säkringar
- Plugga till Engelska, Samhällskunskap och Konsthistorieprov.
- Skriva klart en engelskaskrivuppgift.
- Läsa ut Min typ brorsa
Plus massa mer.

3-dagarsuppdatering

Som vanligt får jag uppdatera om flera dar samtidigt eftersom att jag inte orkar/hunnit skriva.

I Torsdags var vi som sagt på den där musikalen. Den var jättebra. =)
Sen gick vi till filmstaden och åt, efter det gick vi och köpte godis. ;P Sen gick runt på stan lite, var inne på Gina Tricot och Victoria jobbade =) (Hon var bland dom 16 bästa i Idol) Sen blev vi intervjuade om New Yorker och sen tbx till Hörsalen och sen hem till Krokek igen.

I Fredags hände inget speciellt, det var sista dagen för Breanne :/ Men vi fick träffa Tanja, vår nya spanskalärare och hon värkar jättebra.

Igår var jag, mamma, Josse och Carola på stan. Vi gick bl.a. ner till Knäppingsborg där Steffo Törnkvist satt och signerade för pappa skulle få den boken i julklapp. Sen tillbaks till stan där Glenn Hysén var och så såg jag Victoria igår också. Många "kändisar".
Kollade klänning också och har fastnat för en lila/rosa från Bik Bok.

Blir nog rätt oaktiv idag också för det blir enmassa plugg och bakning idag.


Musikal idag.

Har inte uppdaterat på några dar, ska gå igenom lite snabbt vad som hänt.

I Tisdags hade vi mopedkurs, bara teori för vår rektor låter oss inte åka. :/ Sen hade vi spanskaprov som jag fick G+ på =) Det var bara ett G-prov så det var det högsta man kunde få så är asnöjd.

Onsdag: Hände inte särskilt mkt, B och C var i stan typ hela dagen så vi var ensamna. Asskönt!
På idrotten fortsatte vi med uppvärmningprogrammen. Det var faktiskt riktigt kul . Efter skolan hängde jag med till Åby för att inte ha tråkigt.

Idag ska vi va i skolan ett tag och sen åka in till stan och se musikalen dom andra såg igår. Skriver mer när jag kommer hem.


Boda Borg

Har vart på Boda Borg med konfan och ungdomsgruppen hela dagen. Det var jättekul och vi klarade faktiskt 8 banor. =)  Nu sitter jag och pluggar till spanskaprovet vi har imorn, kommer aldrig klara det men ändå.

Bilder från konfirmationslägret

Jag och Denice på tågetDenice och LolloSvenska Kyrkan i Köpenhamn.Islamic CenterS:t Pauli KyrkanHos Dallas i RosengårdVårt rum.Utanför Lunds domkyrka

Toasten idag

Jag, Lollo och Denice står i Toasten idag. Så jävla skönt att slippa alla jävla lektioner. Är så trött på dom, är fan trött på allt och alla. Jag vill bara tbx till Cypern. </3

Om helgen

Har inte haft nån möjlighet att uppdatera bloggen i helgen för det har vart så mkt som hänt.

Lördags Det var konfirmanddag inne i Norrköping och vi konfirmander var slavar. Jag, Lollo och Denice var i en grupp.  Själva spelet gick ut på att vi var slavar och hade vita band och sen var ledarna romerska soldater. Dom hade röda band och skulle fånga in oss och ta oss till Paulus där vi fick sjunga oss fria. Samtidigt som vi med hjälp av ledtrådar försökte hitta 9 st olika bibliska figurer. Vi hittade 7 av 9 och det får vi va nöjda med eftersom att vi inte hittar lika bra i stan som citykonfirmanderna.
Sen vare hem och fixa sig och sen åkte vi till familjen Lahti där vi åt middag och mamma lyckades elda som fan så deras hus var som en bastu.
Söndags Hela familjen åkte till stan där vi gick runt lite och sen fikade som farsdagspresent. Sen åkte vi förbi farmor och farfar lite snabbt. Sen hem och äta, sen på musikgudstjänst med skolkören och kyrkokören. Vi konfirmander fick sjunga 2 låtar, Du är helig och Hjärtats samtal.

Detta fick jag med mig hem:  

Linne , New Yorker 129 kr.
Rosa Sony-hörlurar  från mediamarkt 119 kr.
Plattång OBH Nordica, Mediamarkt  99 kr.
CD HSM3 159 kr.

Oaktiv

Jag är så himla oaktiv. Dels för att det finns så mkt annat att göra än att skriva + att datan oftast är upptagen av mina WoW-spelande lillasyster. Men det blir mer sen när denna bärbara blir min egna.

Men iaf, det som händer idag är skolan. Sen hänger jag, Jennie och Lollo med hem till Denice och kollar på film och så och sen går vi till Orrekulla för att sedan åka till Aby och träffa en annan konfirmationsgrupp. =)

Utkast: Har inte ...

Har inte skrivit på jättelänge men har vart på konfirmationsläger och massa annat så har inte orkat elr hunnit.
Men här kommer iaf en liten sammanfattning av resan.

Tisdag Tåg tåget från krokek till Norrköping sen från Norrköping till Lund där vi tog ett pågatåg vidare till Burlöv där vi bodde. Vi lämnade väskorna vid församlingshemmet och skyndade sedan bort till Burlöv Center där vi åt pizza. Jag var en av dom sista att få min så jag fick stressa som fan. Sen gick vi bort till stationen där vi tog ett tåg till malmö och sen åkte vi vidare till Köpenhamn.

Där besökte vi svenska kyrkan. Vi fikade och en präst pratade lite om vad dom gör och så. Det var lite kul att komma dit för mina föräldrar gifte sig där för 6 år sedan.
Sen gick vi och kollade på Lille Havsfraun elr vad den heter. Sen vidare förbi slottet men vakterna var inte ute :/ Vi gick också förbi hotellet vi bodde på 2002. Vi gick sen till Ströget där vi fick egentid, jag linda denice och lollo gick tsm och vi hann va med om ganska mkt. x) Vi åkte sen tbx till Burlöv.

Onsdag
Vi åkte in till Malmö där vi besökte två ascoola kyrkor, S:t Pauli och S:t Petri. Sen gick vi till Mc Donalds och åt. Sen tog vi bussen till typ Rosengård där vi besökte en moské. Först var det en man som berättade om islam och sånt sen fick vi vara med på en gudstjänst.
Sen gick vi till Rosengård där vi besökte Tegelhuset som är en fritidsgård. Först snackade två stycken ledare sen fick vi träffa Dallas. Han var ascool, och Ludde och Bella boxades. ;P Sen gick vi till Zlatan Court där Ida blev äggad. :P

Sen gick vi egentid i Malmö. Vi gick in i nåt som hette Triangeln och när vi skulle ut visste vi inte vilket håll vi skulle gå åt. Men som räddare i nöden kom Erica, Lollo och Lollos faster så hon visade vilket håll vi skulle gå åt. Men vi hittade inte iaf så vi fick ringa Kamilla. Men vi kom fram tillslut.

När vi kom tbx till Burlöv hade några av församlingens ungdomar kommit dit och vi åt, tittade på film och körde en lek. Sen runt halv 12 på kvällen asså hade vi kvällsmässa så då fick vi gena till kyrkan över kyrkogården som många andra ggr när det var mörkt. Så himla äckligt. Usch !!!
Sen hade vi iaf mässan och vi fick ta emot nattvarden, fortfarande lika äckligt. Sen gick vi tbx och la oss.

Torsdag
Idag var vi kvar i Burlöv hela förmiddagen och packade iordning våra saker. Sen åkte vi till Lund och besökte Lunds domkyrka. Sen fick vi en timmes egentid. Sen åkte vi hem och tågresan till Norrköping var bästa nånsin.
Jag gick och satte mig hos Lollo, Linda och Malin efter ett tag för att jag var så uttråkad. Vilket passade bra för mannen som satt vid dom flyttade på sig för att det var så högljutt. Bredvid satt 3 st frå

Utkast: Hade skrivit ...

Hade skrivit enmassa om konfirmationslägret och sen försvann allt så nu orkar jag inte skriva om. Lägger in bilder istället. Elr det fanns visst kvar.

RSS 2.0