Göteborg - Dag ett - Lördagen

Hinner lägga in texterna nu, men lägger in bilderna när jag kommer hem.

Lördagen


Vid klockan 9:30 samlades vi vid Kolmårdens C, därifrån tog vi bussen in till resecentrum. I Norrköping tog vi tåget till Katrineholm och där sen tåget vidare till Göteborg.


Det var mulet nästan hela resan ner till Götet och efter Skövde regnade det ända tills vi kom straxt utanför Göteborg. Då blev det strålande sol och när vi klev av tåget var det jättevarmt.

I Göteborg fick vi vänta ganska länge på ett torg för att ledarna skulle köpa Göteborgspass. Sen släpade vi våra väskor spårvagnen och tog den dit vi skulle bo. Vi bodde i Lisebergsbyn Kärrland, på ett vandrarhem. Där fixade vi oss och tog spårvagnen tillbaks till stan.


Sen käkade vi på Donken och efter det gick vi till hamnen och skulle upp i läppstiftet, ett högt hus där man kan kolla på utsikten över hela Göteborg. Men det var stängt så vi gick direkt till biopalatset där vi såg Baksmällan.Klockrenaste filmen asså !


Filmen handlar om tre killar som ska fixa en svensexa för sin kompis som ska gifta sig. Dom drar till Las Vegas där det blir mkt festande. När dom vaknar upp morgonen efter kan dom inte komma ihåg hur varken en baby eller en tiger kommit in i deras lyxsvit. Eller vart deras kompis, han som ska gifta sig, har tagit vägen. Dom börjar leta efter ledtrådar om vad som faktiskt hände under natten. Helt klockren, garvade genom hela filmen.


Sen åkte vi tillbaks till vandrarhemmet och spelade lite kort och gick runt och tog lite kort.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0