Göteborg - Dag två - Söndagen

Söndagen

Idag blev det att leka turister på riktigt. Först besökte vi Göteborgs domkyrka, Gustavi domkyrka. Där hade dom tagen till ära högmässa med prästvigning. Hann tyvärr bara va med ett litet tag så hann inte så när dom blev vigda. Vacker kyrka var det iaf.


Sen gick vi till Storan där sight seeing-bussen utgick ifrån. Kändes bara liite pinsamt att åka runt i den bussen. Men men, vi hann se enmassa roligt men det var lite irriterande när dom först snackade på svenska, sen engelska och sist tyska. Speciellt när dom snackade länge.


Sen åt vi lunch på Subway , var väl ingen hit men det va bara att äta. Efter lunchen fick vi fritid och vi hann gå runt och titta lite i affärer innan det va dags att samlas vid paddan. När vi kom dit så skulle båten precis gå så vi fick vänta i 40 minuter, då fick vi fritid igen. Passade på att gå till Bikbok, jag hittade ingen men Denice gjorde.


Sen åkte vi iaf paddan. Såg endel intressant där också men endel va samma som bussen. Två låga broar åkte vi under, den ena fick man sätta sig på golvet i båten för att inte slå i huvudet medans den andra räckte om man böjde sig ner.


Sen fick vi ännu mer fritid men jag hängde efter Gustaf , Ingvar och Kamilla som körde en fotbollstävling. Själv stod jag över. x) Sen blev det att bowla på Hard rock café. Banorna var typ 3 meter långa och hade inga käglor utan banan kände väl typ av vart man kom sen såg man en animerad video av resultatet. Lyckades slå några striker. Efter bowlingen blev det att äta middag där. Hamburgare, sjukt goda!


Efter det blev det att ta spårvagnen tillbaks till vandrarhemmet och sova.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0