1 september...

... vilket betyder att det är en månad kvar till min födelsedag. ;) Har öppet hus då såklart på skolan, typ trååk >_<
Iaf dagen har vart bra men är ganska slut nu. Förresten så hatar jag vår/tidig höst-väder. Då det är ganska kallt på morgonen och så blire typ sol och 25 grader efter lunch.

Anyway, idag hade vi först spanska. Typ samma som igår. Efter det biologi, typ askrångligt. Jag har kommit på att det nt e bra att ha kemi och biologi elr liknande samtidigt för man blandar ihop alla ord och sånt. Asså att vi nt har biologi en period, kemi en period och fysik en period. Nu har vi biologi/religion/fysik och kemi/syslöjd/hemkunskap. Ingen som fattar men ändå ;)

Efter det svenska me Gunnar för Ingela har fått lunginflammation och kmr va borta i två veckor, ganska segt.
Sen geografi , kmr nt få mkt vettigt gjort nu när Malin e i bulgarien. Det e sjukt svårt att göra det där arbetet själv när man nt har nån att diskutera me.
Sen hade vi lunch, typ nt gott.
Efter lunch hade vi idrott, och det va riktigt roligt för första gången på väldigt länge! Vi va uppdelade tjejer/killar och vi började då me gymintroduktion. Först berättade han lite och sen fick vi testa lite olika grejjer. Testade bl.a. löpbandet,rodd-grejen och träningscykeln och vi beslutade oss för att börja gymma en gång i veckan me fritidsgården.
Sen spelade vi fotboll, älskar när vi bara e tjejer för då vågar man mer. Vi alla kämpade alla riktigt bra även om bara en faktiskt gillar och spelar fotboll. Sjukt kul och tror Thomas va lite imponerad att se så hårt arbete från oss när det hade med fotboll att göra.

Sen klasstid, fick individuella scheman.
Och sen svenska igen. >_<      Nu ska jag typ slappa och sen plugga litegranna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0